Gebeliğe Hazırlık KORKUYORUM.. Zeynep Kamilde Histeroskopi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.554
133
Histeroskopi ameliyatı olucam fakat çok korkuyorum ya rahmim delinirse diye, çocuk sahibi olmazsam diye.1 bucuk senelik evliyim bebeğimiz yok rahmimde 5 mm lik polip var doktorlar alınması gerektiğini söylüyo bütün işlemler tamam. Ama hep tedirginim. Histeroskopi olanlar yardımcı olabilir mi lütfennn?

Histeroskopi ameliyatı olucam fakat çok korkuyorum ya rahmim delinirse diye, çocuk sahibi olmazsam diye.1 bucuk senelik evliyim bebeğimiz yok rahmimde 5 mm lik polip var doktorlar alınması gerektiğini söylüyo bütün işlemler tamam. Ama hep tedirginim. Histeroskopi olanlar yardımcı olabilir mi lütfennn?
Bir bilgim yok canım.. Rabbim yardımcın olsun şifa versin inşallah.. Korkma bol dua et iyi düşün iyi sonuçlansın

Merhaba canım ben de 31 Mayıs ta histeroskopi oldum. Rahimde yapışıklık vardı. Kanama az da olsa devam ediyor. Polip alınması daha kolay bir işlem diye biliyorum. Doktorlar olman gerekiyor diyorsa ol canım bence. Güvendiğin bir doktora yaptır. Anestezi olduğu için işlem sırasında hiçbir şey duymuyorsun zaten. Genel anestezi ile oldum ben. Sonrasında uzun yürüyüşler yapma. Biraz kanama ve ağrı olabilir. Onun için de ağrı kesici ve antibiyotik veriyorlar.

Merhaba oncelikle gecmis olsun 1 ay once bende histeroskopi oldum miyom vardi o alindi. Ameliyattan hic bisey anlamadim cok hizli oldu ayni gun taburcu oldum hafif kanamam vardi sonra zaten adet oldm ama kanama lekelenme tarzi hep devam etti ve kasik agrim var bazen cok agriyor gecmezse tekrar gitmeyi dusunuyorm ve sizinle ayni endiselerim var acaba rahmime biseymi oldu yapisiklikmi olustu bebegim olabilicekmi bu agri normalmi surekli bunlari dusunuyorum😟

Geçmiş olsun.Histeroskopi oldunuz mu acaba? Bende zeynep kamilden gün almak için beklemedeyim ama korkuyorum biraz.Daha once hiç bir operasyonum olmadı anestezi almadım.Sizde zeynep kamilde mi oldunuz?Hemen çıkariyorlarmı? Anestesi genel mi lokal mi yapıyorlar?Anestezi etkisi hemen geçiyor mu? Birde zeynep kamilde yatırdıysanız hangi doktor yaptı bilgi verirmisiniz?

Ben oldum yapısıklıj vardı acıldı sımdı hamıle kalmaya caşısıyorum mecbur alınması gerekıyosa ol cnm korkma

Back