Korkuyorum... Yine hüsrana uğramaktan çok korkuyorum...

Bende öyleyim ama daha yeni 4 aydır deniyoruz ama yok bişey olmadı ama doktorum diyor normal isteyenlerde 4 veya 5 ay sonra tutar 1 sene içinde yüzde 80 hamile kalır diyor sorun yapma stres yapma diyor inşallah bizedede tutar hamile oluruz bende anne olmak istiyorum hepimize hayırlı evlatlarverir allahım inşallah bu ay olur daha yeni adet oldum bende bugun az bi leke geldi yunurtlama bekliyorum inşallah

İnşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz, hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepimize... Stres yapmamak çok önemli, ama nasil yapmayacaksın ki...

29 aydır o stresi her gün her dakika yaşıyorum. Hamile haberlerinden bıktım. İçim acıyor. Sabrediyorum. Bakalım nasip ne zaman.
En yakın arkadaşımın gebelik haberini aldım, üstelik ilk denemesinde hamile kalmıştı, doktor normal yolla gebelik şansın yok tek yol tup bebek demiş. Ama ona rağmen ilk ayda hamile kaldı. Öyle garip hissetmiştim ki kendimi. Seviniyorsun ama içinde fırtınalar kopuyor. Günlerce kendime gelememistim.. Doktora bakarsan bizde de hiçbir sıkıntı görünmüyor, ama olmuyor ışte,.. Rabbim vermeyince vermiyor..
Aslında su an geçmişe dönüp bakınca iyi ki olmamış şimdiye kadar diyorum bazı yönlerden. Ama artık dayanacak güç bulamıyorum. Etrafımdaki insanlar unutmama fırsat vermiyor... Bazen dağa kaçıp tek başıma yasasam diye düşünmüyor da değilim :)

29 aydır o stresi her gün her dakika yaşıyorum. Hamile haberlerinden bıktım. İçim acıyor. Sabrediyorum. Bakalım nasip ne zaman.
Arkadaşlar nolur ümitsizliğe kapılmayın ve biz yeni evlilere umut olun .. Nolur bu kadar yipratmayin en güzel caglarinizi mahvetmeyin Rabbim en güzel zmanda verecektir inşallah meleklerimizi

Canım benim Kıyamam ya... Rabbim öyle bir zamanda nasip etsin ki bebeğini, iyi ki şimdi olmuş diye gece gündüz şükret insalllllllaaaahhhhh :)

İnşallah rabbim tüm isteyenlere ve bana da nasip etsin inşallah bu duygudan mahrum etmesin kimseyi. .
Amin amiinn Sağol canım benim ❤

İnşallah rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz, hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepimize... Stres yapmamak çok önemli, ama nasil yapmayacaksın ki...
Aynen ve şimdi evlenip hemen ilk aya hamile oluyorlar onlarıda anlayamıyorum nasıl oluyor diye hiç birbirlerini daha tanımadan çocuk yapıyorlar sonra boşanma oluyor çoğunda çocuklara üzülüyorum ben onları nasıl bi hayat vereceklerini düşünmeden. Ve insan bir zaman sonra her kişi tarafından baskıya da uğruyor nezaman çocuk yapionuz bebek yapın nezaman olcak buna benzer ama bende sıkılmaya başladım artık insan içten içe bunalıyor hiç kimseyi görmek istemiyorum bazen bu neden yüzünden

nasip kısmet bence bilemiyorsun, ben iki yıllık evliyim ve 29 haftalık hamileyim şu anda, böyle olmasını istemezdim ama sanırım boşanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…