MERHABALAR GEÇEN SENE BU ZAMANLAR BOŞ GEBELİK YAŞADIM VE KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM..
KORUNMAYI BU AY 06.06.205 ADET DÖNEMİM SONRASI BIRAKTIK EN SON 06.06.2015 TARİHİNDE ADET GÖRDÜM 28 GÜNDE BİR OLMASI GEREKİYOR İDRAR VE KAN TESTİ YAPTIRDIM İKİSİ DE POZİTİF 4+3 GÜN OLMASI GEREKTİĞİ GÜN KAN TESTİ SONUCUM 658,69 ÇIKTI.. ŞUAN 4+5 OLMASI LAZIM HESAPLAMAYA GÖRE NE ZAMAN DOKTORA GİTMELİYİM DEĞERİM DÜŞÜK MÜ BEBEK GÖZÜKÜR MÜ KORKUYORUMM LÜTFEN İÇİMİ BİRAZ OLSUN RAHATLATINN..
BİRDE ORUÇ TUTMAM BEBEK İÇİN SORUN OLUR MU ?
MERHABALAR GEÇEN SENE BU ZAMANLAR BOŞ GEBELİK YAŞADIM VE KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALDIM..
KORUNMAYI BU AY 06.06.205 ADET DÖNEMİM SONRASI BIRAKTIK EN SON 06.06.2015 TARİHİNDE ADET GÖRDÜM 28 GÜNDE BİR OLMASI GEREKİYOR İDRAR VE KAN TESTİ YAPTIRDIM İKİSİ DE POZİTİF 4+3 GÜN OLMASI GEREKTİĞİ GÜN KAN TESTİ SONUCUM 658,69 ÇIKTI.. ŞUAN 4+5 OLMASI LAZIM HESAPLAMAYA GÖRE NE ZAMAN DOKTORA GİTMELİYİM DEĞERİM DÜŞÜK MÜ BEBEK GÖZÜKÜR MÜ KORKUYORUMM LÜTFEN İÇİMİ BİRAZ OLSUN RAHATLATINN..
BİRDE ORUÇ TUTMAM BEBEK İÇİN SORUN OLUR MU ?
Bence oruç tutma arkadaşım. Bol bol su iç bebeğinin kesesi gelişsin.
Bir hafta sonra gitsen bebeğin görünür Allah'ın izniyle.
Merhaba canm bende bu martta bos gebelik gecirdim.. doktor bana iki adet gefsn snra korunmayi birak dedi ama ben bi cesaret bir adet olduktan snra biraktm korunmayi ve gene hamile kaldm o ay heryerde arastrdm bos gebelkten snra normal hamile kalman daha kolay oluyormus diye .. bende denedm tuttu bence seninde normal gebeliktir artk korkma .. smdi doktora git direk keseni gorebilir.. gormese bile git baksn biliosun dis gebelik falanda okursa erkenden bilinmesi gerekiyor.. ayrica oruc tutma suan senn kannla besleniyor ve ilk 3 ay cok onemli biliosun :)
zaten korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım bende canım cumartesi günü için randevu aldım inşallah bir sorun olmaz ben 1 sene bekledim boş gebelikten sonra Rabbim gülsün yüzümüze inşallah yarında sonrada oruç tutmayı bırakıyım ozaman bugün geçti artık :) teşekkür ederim
Rica ederm canim hakkinda hayırlısı bakalm :)
çok teşekkür ederimmmm :) çok mutlu ettiniz beni :)Kalbinizi ferah tutun.kötü şeyler düşünerek karartmayın sakın..sağlıklı bir gebelik sizinkisi inşaallah ben inanıyorum siz de inanın Allah'ın izniyle..