Korkma ay doktora git aklin varsa ama aklin biyere kactiysa ozamanKızlar çok korkuyorum . Vajina dudağının üzerinde birşey çıkmış bugün kanadığında farkettim çok korkuyorum uzun damar gibi birşey acıyor kanıyor tuvaletimi yapamıyorum bilen var mı ne olur yardım edin lütfen
Yarın doktora gidin hemen.Kızlar çok korkuyorum . Vajina dudağının üzerinde birşey çıkmış bugün kanadığında farkettim çok korkuyorum uzun damar gibi birşey acıyor kanıyor tuvaletimi yapamıyorum bilen var mı ne olur yardım edin lütfen
Onun adı dudak aslında ama vajinanın devamı tabi, vajina değil vulvanın dudağı oluyor :)vajina dudağı ne ya of ya öldüm cehaletinizden.
Bence hamilesinKızlar çok korkuyorum . Vajina dudağının üzerinde birşey çıkmış bugün kanadığında farkettim çok korkuyorum uzun damar gibi birşey acıyor kanıyor tuvaletimi yapamıyorum bilen var mı ne olur yardım edin lütfen
Öncelikle şunu demem lazım afedersiniz ama sizi önemseyerek gerçekten yardım edebileceğinizi düşünerek yardım amaçlı soru soruyorum ve aldığım tepki gerçekten hiç hoş değil. Siz dalga geçin veya alay edin diye yazmadım ben
Onun adı dudak aslında ama vajinanın devamı tabi, vajina değil vulvanın dudağı oluyor :)
Konu sahibi jineloğa görün.
Direk degil o direkt abiHatam oldu ise afedersiniz. Ama ben olayın şokuyla direk size yazmak istedim. Yazım hatası olmuş olabilir. Ama bunu cahilliğe ya da farklı dalga konularına ulaştırmak açıkçası beni üzdü. Çünkü şuan gerçekten kendimi çok kotu hissediyorum geçmiş ola sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?