korkuyorum. vajinamda birşey var

korktumay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
13
6
1
Kızlar çok korkuyorum . Vajina dudağının üzerinde birşey çıkmış bugün kanadığında farkettim çok korkuyorum uzun damar gibi birşey acıyor kanıyor tuvaletimi yapamıyorum bilen var mı ne olur yardım edin lütfen

Korkma ay doktora git aklin varsa ama aklin biyere kactiysa ozaman mahmut abi sen miydin

Her şey olabilir. En yakın zamanda randevu almalısınız. Buradan bir şey demek imkansız.

Öncelikle şunu demem lazım afedersiniz ama sizi önemseyerek gerçekten yardım edebileceğinizi düşünerek yardım amaçlı soru soruyorum ve aldığım tepki gerçekten hiç hoş değil. Siz dalga geçin veya alay edin diye yazmadım ben

Yarın doktora gidin hemen.

Çok panik oldum. Aşırı derece endişeliyim çok şaşkınım. Gerçekten canım çok yanıyor Allah kimsenin başına vermesin .

Onun adı dudak aslında ama vajinanın devamı tabi, vajina değil vulvanın dudağı oluyor :)

Konu sahibi jineloğa görün.

iç dudak var dış dudak var. vajina dudağı deyince ilk mesaj olunca erkek üye ihtimali oluyor.

sinirlenmemin başka sebebi, birkaç semptomla doktora gittim, hematoloji sonucu bekliyorum gerginim.

Kimse de demiyor ki vajina dudağıyla işediğin yerin ne alakası var allasen yahu?

Bayağı bayağı işsizce düşündüm. Değmiyor mahmut abi

Hatam oldu ise afedersiniz. Ama ben olayın şokuyla direk size yazmak istedim. Yazım hatası olmuş olabilir. Ama bunu cahilliğe ya da farklı dalga konularına ulaştırmak açıkçası beni üzdü. Çünkü şuan gerçekten kendimi çok kotu hissediyorum geçmiş ola sizede

Direk degil o direkt abi

Ya gerçekten ben sizi anlamış değilim burada ben ciddi bir konudan bahsediyorum. Siz hala ilin alayındasınız yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…