Bu sartlarda evlilik düşünülür mu hic ya. Evlendikten snra ne degisecek degisecek ki? Duygulari gökten zembille mi inecek? Gerci ben ilgisizlige de gelemem . Her gun aranip sormam, yanima gelinmesi vs lazim benim. Siz de degerlisiniz .bence size de boyle yaklasilmasi gerek.Mrb ben 27 yaşındayım. Çıktığım erkek 28. 4 senedir konuşuyoruz. Kuvvetli bir bağımız yok 1 saat uzaklıkta oturuyor beni senede 10 defa görmeye gelir bahanesi kendi arabasının olmadığı. Evlilik olsun diye biraz ben zorladım niye yaptım bilmiyorum. Hayatıma dair ufak şeyleri bile onunla paylaşamıyorum çünkü telefonlaşmamız bile yok nerdeyse. O diyorki evlenince herşey farklı olcak.
Kendi 2 aydır sabit işe girdi.
Bnm dememle ite kalka annelerle tanıştırdık bir ay önce. 4müz. Ciddi konu açılmadı orda. O gün eve geçtiğimizde konuşalım nasıl geçtiğini paylaşıp değerlendirelim güzelce dedim ama hayır ilk arkadaşıyla görüştü 3 saat sonra bana döndü. Ama geleceğiz diyor bana. Bundan sonra iş annemde beni karıştırma diyor. Önceleri beni kaybetmemek için aralıkta kesin nişan olur diyordu şimdi ise yeni yıldan sonra dyr. Ve o görüşmedensonra beni görmeye gelmedi görüşmek için hiç vakit ayırmıyor çok üzülüyorum. Artık ciddiye biniyor belki görüşmek ister dyrm adamda yine tık yok..İstemiyorsa annesini getirmezdi herhalde, neden bu ilgisizlik.. zor durumdayım fikir verin..
Mrb ben 27 yaşındayım. Çıktığım erkek 28. 4 senedir konuşuyoruz. Kuvvetli bir bağımız yok 1 saat uzaklıkta oturuyor beni senede 10 defa görmeye gelir bahanesi kendi arabasının olmadığı. Evlilik olsun diye biraz ben zorladım niye yaptım bilmiyorum. Hayatıma dair ufak şeyleri bile onunla paylaşamıyorum çünkü telefonlaşmamız bile yok nerdeyse. O diyorki evlenince herşey farklı olcak.
Kendi 2 aydır sabit işe girdi.
Bnm dememle ite kalka annelerle tanıştırdık bir ay önce. 4müz. Ciddi konu açılmadı orda. O gün eve geçtiğimizde konuşalım nasıl geçtiğini paylaşıp değerlendirelim güzelce dedim ama hayır ilk arkadaşıyla görüştü 3 saat sonra bana döndü. Ama geleceğiz diyor bana. Bundan sonra iş annemde beni karıştırma diyor. Önceleri beni kaybetmemek için aralıkta kesin nişan olur diyordu şimdi ise yeni yıldan sonra dyr. Ve o görüşmedensonra beni görmeye gelmedi görüşmek için hiç vakit ayırmıyor çok üzülüyorum. Artık ciddiye biniyor belki görüşmek ister dyrm adamda yine tık yok..İstemiyorsa annesini getirmezdi herhalde, neden bu ilgisizlik.. zor durumdayım fikir verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?