• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum.. söz yakın napıcam

napmalıyım?

• Düşün

OY: 1 8,3%
  • Ayrıl

OY: 11 91,7%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .

Ece-02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
19
3
1
33
Mrb ben 27 yaşındayım. Çıktığım erkek 28. 4 senedir konuşuyoruz. Kuvvetli bir bağımız yok 1 saat uzaklıkta oturuyor beni senede 10 defa görmeye gelir bahanesi kendi arabasının olmadığı. Evlilik olsun diye biraz ben zorladım niye yaptım bilmiyorum. Hayatıma dair ufak şeyleri bile onunla paylaşamıyorum çünkü telefonlaşmamız bile yok nerdeyse. O diyorki evlenince herşey farklı olcak.
Kendi 2 aydır sabit işe girdi.
Bnm dememle ite kalka annelerle tanıştırdık bir ay önce. 4müz. Ciddi konu açılmadı orda. O gün eve geçtiğimizde konuşalım nasıl geçtiğini paylaşıp değerlendirelim güzelce dedim ama hayır ilk arkadaşıyla görüştü 3 saat sonra bana döndü. Ama geleceğiz diyor bana. Bundan sonra iş annemde beni karıştırma diyor. Önceleri beni kaybetmemek için aralıkta kesin nişan olur diyordu şimdi ise yeni yıldan sonra dyr. Ve o görüşmedensonra beni görmeye gelmedi görüşmek için hiç vakit ayırmıyor çok üzülüyorum. Artık ciddiye biniyor belki görüşmek ister dyrm adamda yine tık yok..İstemiyorsa annesini getirmezdi herhalde, neden bu ilgisizlik.. zor durumdayım fikir verin..

Mrb ben 27 yaşındayım. Çıktığım erkek 28. 4 senedir konuşuyoruz. Kuvvetli bir bağımız yok 1 saat uzaklıkta oturuyor beni senede 10 defa görmeye gelir bahanesi kendi arabasının olmadığı. Evlilik olsun diye biraz ben zorladım niye yaptım bilmiyorum. Hayatıma dair ufak şeyleri bile onunla paylaşamıyorum çünkü telefonlaşmamız bile yok nerdeyse. O diyorki evlenince herşey farklı olcak.
Bnm dememle ite kalka annelerle tanıştırdık bir ay önce. 4müz. Ciddi konu açılmadı orda. O gün eve geçtiğimizde konuşalım nasıl geçtiğini paylaşıp değerlendirelim güzelce dedim ama hayır ilk arkadaşıyla görüştü 3 saat sonra bana döndü. Ama geleceğiz diyor bana. Bundan sonra iş annemde beni karıştırma diyor. Önceleri beni kaybetmemek için aralıkta kesin nişan olur diyordu şimdi ise yeni yıldan sonra dyr. Ve o görüşmedensonra beni görmeye gelmedi görüşmek için hiç vakit ayırmıyor çok üzülüyorum. Artık ciddiye biniyor belki görüşmek ister dyrm adamda yine tık yok..İstemiyorsa annesini getirmezdi herhalde, neden bu ilgisizlik.. zor durumdayım fikir verin..
Bu sartlarda evlilik düşünülür mu hic ya. Evlendikten snra ne degisecek degisecek ki? Duygulari gökten zembille mi inecek? Gerci ben ilgisizlige de gelemem . Her gun aranip sormam, yanima gelinmesi vs lazim benim. Siz de degerlisiniz .bence size de boyle yaklasilmasi gerek.

Sana simdi zaman ayirmayan evlenince nasil degisecekmis kendin yazmissin benim zorumla oldu diye evlenmis olmak icin evleniyorsan evlen ama bu sekilde mutlu olamazsin kimse degismez

Hic boşa bu bilinmeze girme. O adam değişmez degismiyorlarda. Onca senedir tanisiyorsunuz ama senin zorun ile birseyler yapmaya kalkıyor.
Annesi gelmezdi demişsin de valla oyle bir geliyorlar ki sonrada seni yarı yolda bırakıp gidiyorlar. Olanları gör ve kendini yakma. Hakkında hayırlısı neyse o olsun

Bence burda heyecan yok..Ya cok rahat birisi ya da savsaklıyor bir sekilde.Ben anlamiyorim bu erkeklerin soguk ilgisiz tavirlarini.

Yol yakinken donun. Zor olur anliyorum ama ilerde mutsuz olup bosanmak daha zor. Sizi seven, saygi duyan , mutlu eden insanla evlenin. Boyle insanlarda var .

Böyle bir insanı severek daha da büyütmeyin gözünüzde Allah korusun hazin sonunuz taaa burdan görünüyor bence yol yakınken dönün bu işten o sağ siz selamet bile bile ateşe atmayın kendinizi

Bu şekilde evlilik olur mu zaten erkeklerin klasik yalanıdır evlenince herşey değişecek diye birde aramızdaki bağ çok kuvvetli değil diyorsunuz neden böyle bir adamla evliliğe doğru gidiyorsunuz anlamış değilim.

Ayrıl tabiki
Arabası yok ok otobüste mi yok
Gelmek isteyen yürür gene gelir

Back