Korkuyorum, sehir degistirme anksiyetesi

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.924
-163
68
41
Bekar anneyim, 5 yıl sonra eğitim ve saglik imkanlari açısından tayin istemem gerekti.samsun, ankara ,izmir yazdim.tayin yazdım yazalı gece 2 lere kadar uyuyamıyorum, ankarayi çok istiyorum ote yandan 10 yaşındaki oğlumla orada yapabilecek miyiz acaba diyorum.laf söz dinlemiyor.ya beceremez sem, kiralar 20000 civarı ankarada.ote yandan tayin zorunlu gitmem gerek.tayinim büyük olasılıkla çıkacak, 5 senelik hizmetim var çünkü.bunun üzerinden nasıl gelirim. Dün gece 2 de yattım yorgunum ama uyuyamıyorum.kafamda sürekli sıralama doğru mu sıralamayı.mi değiştirsem sunu çıkarsam mi vs vs yeni iş çevresi nasıl olacak.insan kötü bir iş çevresine bile alışıyor

Şu an hangi şehirdesiniz. Yazdığınız ilde hiç yakınınız var mı? Oğlunuz çok küçük değil. Elbet Allah bi yola koymuştur. Yeni bi hayata başlamak düzen değiştirmek herkesi korkutur ama siz olumlu taraflara odaklanın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ankara deprem sonrası çookk kalabalık oldu. 9 kmlik yol için her gün en az 40 dk yol çekiyorum sadece dönüş böyle mesela. Trafikte her yer kilit, kaza kaynıyor. Kiralar da yine nüfus sebebiyle inanılmaz uçtu. 20 bine ev bulursanız yine iyi bence. Bunun yanı sıra karasal, kuru bir havası var. Şehir hep gri. Ben çakılı kadro olduğu için gidemiyorum tayin hakkım olsaydı orta gelişmiş ve denizi olan bir yer isterdim. Hakkınızda hayırlısı olsun ama umarım hayırlı ise Samsun olur.

Elinde meslegi olan oglunu 10 yasina getirmis bir erkege muhtac olmadan yasayan guclu kadinsin bunlar sizi korkutamaz ancak yeni yerler heyecanlandirabilir.

Elinde meslegi olan oglunu 10 yasina getirmis bir erkege muhtac olmadan yasayan guclu kadinsin bunlar sizi korkutamaz ancak yeni yerler heyecanlandirabilir.
Yüreğinizden öpüyorum sizi ve aynen katılıyorum. Konu sahibi,; ne kötü geceler kötü zamanlar geçirmiş ne kara geceleri aşmış boşanmış kötü zamanları geride bırakmış ayakları üzerinde durabilen devlet memuru bir annesin hiç korkma ayaklarını yere sağlam bas . Neresi çıkarsa çıksın nezih bir sitede hatta maddiyatn yeterse güvenlikli sitede küçük ferah 2+1 ev tut evinide gereksiz eşyalardan arındır sana geçmişi hatırlatan hüzün veren içini daraltan hayatını zorlaştıran şeyleri at gitsin ufak tefek değişiklikler yap mis gibi yavrunla yeni bir dünya kur kendi hayatını kendin güzelleştir yoluna bak hayatını yaşa. Her şey kadına o kadar bağlı ki ! Ev o kadar önemli ki,Caddelerden geçerken evlere şöyle bir bakarım çok lüks bir dışarıdan harika bir sitede dairenin birine bakarsın kalabalık içerisinde düzen yok perdeler Camlardan uçuşuyor perde kornişleri kimi yerden çıkmış sarkıyor balkonu ardiye gibi yığılmış bir böyle daire vardır Aynı apartmandaki başka bir dairede ise daha onun perdesinden balkon dizaynından mobilya düzeninden çiçeklerinden evini nasıl güzelleştirdiğini anlarım tayinin nereye çıkarsa çıksın işyerinde işine bak kimseyle kötü olma al maaşını koy cebine Her şey senin elinde yeni hayatında huzurla yaşa güzel başlangıçların olsun inşallah

Nereye gittiğinin bir önemi yok ki, nasıl olsa gittiğin yerde yine sorun yaşayıp en kısa sürede tayin işlerine kalacaksın. Yazık oğlunda, bir düzen kuramıyor, kuramayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…