• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Korkuyorum!!saçlarım haddinden fazla dökülüyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

biberdolma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
2.500
1
116
arkadaşlar saçlarım o kadar gürdü ki elime gelmiyordu...kısa sürede avuçlarım saç dolmaya başladı yastığımda saçlarım kalıyor sabah kalktığımda ...yıkadığımda ağlıyorum bu kadar saç dökülür mü diye şimdi o kadar azaldı ki saçlarım kafamın yapısı ortaya çıktı..korkuyorum bunun sebebi ne olabilir yada ne yapmam gerek? :59::59::59::59::59:

geçmiş olsun.Aniden mi başladı saç dökülmen? Yoksa saçlarına bi işlem( boya,röfle) filan yaptırdın da mı dökülmeye başladı?
Eğer aniden başladıysa öncelikle doktora gitmen senin için en iyisi olur.

geçmiş olsun.Aniden mi başladı saç dökülmen? Yoksa saçlarına bi işlem( boya,röfle) filan yaptırdın da mı dökülmeye başladı?
Eğer aniden başladıysa öncelikle doktora gitmen senin için en iyisi olur.

saçıma yaklaşık 1 yıldır boya vs sürmedim..kısa sürede bukadar azaldı korkuyorum...:59:

arkadaşlar saçlarım o kadar gürdü ki elime gelmiyordu...kısa sürede avuçlarım saç dolmaya başladı yastığımda saçlarım kalıyor sabah kalktığımda ...yıkadığımda ağlıyorum bu kadar saç dökülür mü diye şimdi o kadar azaldı ki saçlarım kafamın yapısı ortaya çıktı..korkuyorum bunun sebebi ne olabilir yada ne yapmam gerek? :59::59::59::59::59:

aynı sorun bnde de var ama bn sebebını bılıorum roac.adlı ılacı kullanmam bıraktıqım halde qecmedı:( hemn dermatolaqa qdıp tahlıl yaptr cnm cınko demır vs. eksıklıqın olabılır.ılk once doktor.. tahlılerın temız cıkarsa doqal yontemler denemenı tavsıye edrım..

aynı sorun bnde de var ama bn sebebını bılıorum roac.adlı ılacı kullanmam bıraktıqım halde qecmedı:( hemn dermatolaqa qdıp tahlıl yaptr cnm cınko demır vs. eksıklıqın olabılır.ılk once doktor.. tahlılerın temız cıkarsa doqal yontemler denemenı tavsıye edrım..

ayy kan tahlili mi yapıyolar ki:18:

ay hangi birini yaptırıcam saydıklarınız için tek bir doktora mı gitmem gerek peki

istersen labratuvarda da yaptırabilirsin cnm.sor ne kadar diye çok söylerse hastanedeye gidebilirsin.tiroidde sadece tsh baktırman yeterli.diğerleride neyse söylersin.dr. söylersen oda gerekli olanları söyler zaten.

Kesinlikle saç besleyici maskeler kullanmalısın. Stres de çok büyük etkendir saç dökülmeinde. Ve tabi doktora gitmeni çok zorda kalırsan tavsiye ederim. bir bakmışsın olan saçlarını da kaybetmişsin..

Kesinlikle saç besleyici maskeler kullanmalısın. Stres de çok büyük etkendir saç dökülmeinde. Ve tabi doktora gitmeni çok zorda kalırsan tavsiye ederim. bir bakmışsın olan saçlarını da kaybetmişsin..

Saç besleyici maskeleri de en uygun fiyata strawberryde bulabilirsin. Alıdn mı 5 tane filan alacaksın. Her an elinin altında olacak.

Back