Gebeliğe Hazırlık Korkuyorum 😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gonluyorgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
83
18
38
Kızlar 6+3 günlük hamileyim. Geçen hafta keseyi gördük 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim demişti doktor.. ben çok tedirgin bi hamilelik geçiriyorum sürekli ya bi şey olduysa diye düşünüyorum;( biliyorum doğru değil ama elimde de değil .. 1,5 ay önce de ablam 26 haftalık bebeğini Nisan’da kaybetti.. onun hemen üstüne ben hamlie kaldım , zaten zor bi dönemde hamile kaldığımı öğrendim çok karışık duygular yaşıyorum.. her dün Allahtan hayırlısı buymuş demek ki diyoruz ama gerçekten zor.. geçen hafta sağlık ocağına gittim, hemşire benim hamile olduğumu öğrenince ya hayır olamaz inanmıyorum sen mi hamilesin falan dedi . Ablamın Bebek kaybettiğini biliyor. Ya biraz karışık yazdım galiba ama içimden gelenleri yazayım dedim sadece.. Emin’im benden büyük olan tecrübeli olan ablalarım vardır. Belki bi lafınız bana iyi gelecek bilmiyorum.. 😔 teşekkür ederim şimdiden

Canım benim herşey Allah’tan veren o alanda...
Sen ne kadar düşünürsen düşün olacak olanın önüne geçemezsin o yüzden çok düşünmemeye çalış farklı şeylere yönlendir kendini ve kıymetini bil bu güzel günlerini eziyete çevirme. Ablan konusuna gelince de çok üzüldüm sende bu konuda daha hassas olmaya çalışırsın inşaallah tez zamanda da ablanda tekrar hamile kaldır

Olumsuz dusunme neden olumsuz dusunuyorsun pozitif olamiyorsan bile zihnini hep mesgul
Tut biseylerle mesgul
Ol devamli ve dua oku istersen oda icine ferahlik verir. Sonuctada hersey Allah’tan ama ablanin dusuk yasamasi seninde bunu yasayacagin anlamina gelmiyor.

Allaha dua et ona sığın.Burda birsuru anne adayı hamile kalmak icin ugrasiyor.Bence bu zamanlarinin tadini çikar.Allahin izniyle birşey olmaz.Hamile kaldigimda doktor hep korkutmuştu beni her gittigimde dusuk riskin hala devam ediyor diye soyluyordu ister istemez insan korkuyor ama sonra dedim olcagi varsa olur son zamanlarda doktorun dediklerini sallamadim

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Back