bilmiyorum korkuyoruz sadece ele bulaşmış olan herhangi bir sıvı beni korkutuyor elimle vajinama dokunmuşsam veya o dokunmuşsa o an birşeyler olmuşsa diye .... biliyorum bu çok zor ama belirtilerde olunca danışmak istedim açıkçası
aynı şekilde internet üzerinden bir doktorada danıştım bunun çok zor olduğunu söyledi ama belirtiler devam edince için rahat etmedi
İzmir de Mimarlık yüksek lisansı yapıyorsun öyle mi?
sevgilinizin üzerinde eşortman varken hamile kalmayı başarırsanız tıp sizi uzunca yıllar inceler
ben çok korkmuştum bu yüzden ama teşekkürler bu konularda fazla cahilim ve başıma ilk kez geldi profilimde paylaştıklarıma bakmayın aslında ben 17 yaşındayım
Yorumunu okuyunca gülmekten öldüm bende sasirdm biz okdar ugrasrken hamile kalmak icin sekilden sekile grerken nasil oluyoda insanlar bukdr bilincsiz
hayır bende öyle 5 yıl boyunca gün aşırı ilişkiler kürler pozisyonlar vs uğraştım, böyle korunurken hamile kalanlara şaşırdığım kadar birde üzerinde kıyafetler ile hamile kalanlara şaşırıyorum
Aynen bende ugrasyrm sekilden.sekile gryrm ama isde böyleleri var:) smdi varmi bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?