• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum lütfen yardım edin hamile miiyim :(

070413ud

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
8
0
6
34
İzmir
merhaba arkadaşlar
sırf bu korkum yüzünden kayıt oldum yaklaşık bir ay önce sevgilimle birşeyler yaşadım fakat tam anlamıyla değil. kesinlikle sadece tatmin etmek amaçlı daha yaşımız çok küçük ele bulaşan meniden veya zevk suyundan ( prostat sıvısı) hamile kalmaktan korkuyorum. şimdi adet dönemim karnım şiş ara ara adet ağrılarım oluyor fakat hemen geçiyor çok korkuyorum örneğin bu sabah karnımda kasılmalar oldu adet olamıyorum ayrıca üzerimizde iç çamaşırlarımız ve sevgilimin eşofmanı vardı yinede korkuyoruz mide bulantım baş dönemem yok fakat karnım şiş kasılmalarım var vajinal sıvılarımda arttı adetim gelmiyor göğüslerime dokunamıyorum ama bildiğiniz üzere adet belirtileri ve gebelik belirtileri birbirine çok yakın yardım edin hamile kalmış olabilir miyim

bilmiyorum korkuyoruz sadece ele bulaşmış olan herhangi bir sıvı beni korkutuyor elimle vajinama dokunmuşsam veya o dokunmuşsa o an birşeyler olmuşsa diye .... biliyorum bu çok zor ama belirtilerde olunca danışmak istedim açıkçası

bilmiyorum korkuyoruz sadece ele bulaşmış olan herhangi bir sıvı beni korkutuyor elimle vajinama dokunmuşsam veya o dokunmuşsa o an birşeyler olmuşsa diye .... biliyorum bu çok zor ama belirtilerde olunca danışmak istedim açıkçası

Böyle bişeyin olabilme ihtimalini bile düşünmüyorum. O spermin sizin vajinanınızın taaaa yukarısındaki yumurtalıklara ulaşması, aynı dönemdede yumurtluyo olmanız lazım.

evet bence bı boxer dona hamılesın..bu karışımdan o çıkar..

aynı şekilde internet üzerinden bir doktorada danıştım bunun çok zor olduğunu söyledi ama belirtiler devam edince için rahat etmedi

aynı şekilde internet üzerinden bir doktorada danıştım bunun çok zor olduğunu söyledi ama belirtiler devam edince için rahat etmedi

İzmir de Mimarlık yüksek lisansı yapıyorsun öyle mi?:6:

mantıklı düşününce banada saçma geliyor fakat çok sıkıldım bu durumdan geçen zaman beni yavaş yavaş bu hale getirdi :58::58::58::2::5::5:

Bu tarz konular şaka olsun diye mi açılıyor merak ediyorum. Yada erkekler mi açıyor?
Merak etmeyin bu şekilde hamile kalmanız olanaksız gidin bir idrar testi yapın içiniz rahatlasın.

ben çok korkmuştum bu yüzden ama teşekkürler bu konularda fazla cahilim ve başıma ilk kez geldi profilimde paylaştıklarıma bakmayın aslında ben 17 yaşındayım

sevgilinizin üzerinde eşortman varken hamile kalmayı başarırsanız tıp sizi uzunca yıllar inceler

Yorumunu okuyunca gülmekten öldüm bende sasirdm biz okdar ugrasrken hamile kalmak icin sekilden sekile grerken nasil oluyoda insanlar bukdr bilincsiz

ben çok korkmuştum bu yüzden ama teşekkürler bu konularda fazla cahilim ve başıma ilk kez geldi profilimde paylaştıklarıma bakmayın aslında ben 17 yaşındayım

Canim benim yasin küçük olabilr ama hicmi fen dersi işlemdin sen hiçmi bu konulara hakimiyetin yok bilmiyorum ama emin ol ki dediğin sey imkansizin baya bi zirvelerinde biz cocuk sahibi olmak icin okadar uğraşırken senin sevgilinn altnda esfman varken hamilemym dusuncesine kapilman saka gbi zaten bosuna kendni strese sokma oyle ni ihtimal yok.

Yorumunu okuyunca gülmekten öldüm bende sasirdm biz okdar ugrasrken hamile kalmak icin sekilden sekile grerken nasil oluyoda insanlar bukdr bilincsiz

hayır bende öyle 5 yıl boyunca gün aşırı ilişkiler kürler pozisyonlar vs uğraştım, böyle korunurken hamile kalanlara şaşırdığım kadar birde üzerinde kıyafetler ile hamile kalanlara şaşırıyorum :9:

hayır bende öyle 5 yıl boyunca gün aşırı ilişkiler kürler pozisyonlar vs uğraştım, böyle korunurken hamile kalanlara şaşırdığım kadar birde üzerinde kıyafetler ile hamile kalanlara şaşırıyorum :9:

Aynen bende ugrasyrm sekilden.sekile gryrm ama isde böyleleri var:) smdi varmi bebeğin

Back