Hanfendi çok mu takildiniz kk deAğustos 2023 tarihinde partnerimin zevk suyu elime bulaştı daha sonra o bulaşan elimi özel bölgeme götürüp değdirdigimi hatırlamıyorum daha sonra düzenli bir şekilde regl oldum olmam gereken tarihte ve regl 5 gün sürdü daha sonraki aylarda da regl oldum Ağustos ayından sonra herhangi bir ilişkiye de girmedim.regl gecikmesi olmadı bulantı olmadı eczaneden test aldım ve geçen hafta yaptım testi negatif çıktı.iki hafta önce regl oldum ve 5 gün sürdü reglim biteli iki hafta oldu ama bu gün biraz kan geldi hamile olabilir miyim yoksa reglim düzensiz mi oluyorum acil yardım
Ay bir bitmediniz ya her şeyi yaşamayı yapmayı biliyorsunuz sadece korunmayı ve nasıl hamile kalındığını mı bilmiyorsunuz ? ben anlamıyorum ki günde 5 tane böyle konu okuyoruz. Baydınız artık gerçektenAğustos 2023 tarihinde partnerimin zevk suyu elime bulaştı daha sonra o bulaşan elimi özel bölgeme götürüp değdirdigimi hatırlamıyorum daha sonra düzenli bir şekilde regl oldum olmam gereken tarihte ve regl 5 gün sürdü daha sonraki aylarda da regl oldum Ağustos ayından sonra herhangi bir ilişkiye de girmedim.regl gecikmesi olmadı bulantı olmadı eczaneden test aldım ve geçen hafta yaptım testi negatif çıktı.iki hafta önce regl oldum ve 5 gün sürdü reglim biteli iki hafta oldu ama bu gün biraz kan geldi hamile olabilir miyim yoksa reglim düzensiz mi oluyorum acil yardım
Çüş artık yaAğustos 2023 tarihinde partnerimin zevk suyu elime bulaştı daha sonra o bulaşan elimi özel bölgeme götürüp değdirdigimi hatırlamıyorum daha sonra düzenli bir şekilde regl oldum olmam gereken tarihte ve regl 5 gün sürdü daha sonraki aylarda da regl oldum Ağustos ayından sonra herhangi bir ilişkiye de girmedim.regl gecikmesi olmadı bulantı olmadı eczaneden test aldım ve geçen hafta yaptım testi negatif çıktı.iki hafta önce regl oldum ve 5 gün sürdü reglim biteli iki hafta oldu ama bu gün biraz kan geldi hamile olabilir miyim yoksa reglim düzensiz mi oluyorum acil yardım
Bu siteye erkeklermi takılıyor anlamıyorumAğustos 2023 tarihinde partnerimin zevk suyu elime bulaştı daha sonra o bulaşan elimi özel bölgeme götürüp değdirdigimi hatırlamıyorum daha sonra düzenli bir şekilde regl oldum olmam gereken tarihte ve regl 5 gün sürdü daha sonraki aylarda da regl oldum Ağustos ayından sonra herhangi bir ilişkiye de girmedim.regl gecikmesi olmadı bulantı olmadı eczaneden test aldım ve geçen hafta yaptım testi negatif çıktı.iki hafta önce regl oldum ve 5 gün sürdü reglim biteli iki hafta oldu ama bu gün biraz kan geldi hamile olabilir miyim yoksa reglim düzensiz mi oluyorum acil yardım
Bacım ben 1 senedir her türlü denedim olmadı eger senin bu şekil varsa kadınligimdan şüphe ederimAğustos 2023 tarihinde partnerimin zevk suyu elime bulaştı daha sonra o bulaşan elimi özel bölgeme götürüp değdirdigimi hatırlamıyorum daha sonra düzenli bir şekilde regl oldum olmam gereken tarihte ve regl 5 gün sürdü daha sonraki aylarda da regl oldum Ağustos ayından sonra herhangi bir ilişkiye de girmedim.regl gecikmesi olmadı bulantı olmadı eczaneden test aldım ve geçen hafta yaptım testi negatif çıktı.iki hafta önce regl oldum ve 5 gün sürdü reglim biteli iki hafta oldu ama bu gün biraz kan geldi hamile olabilir miyim yoksa reglim düzensiz mi oluyorum acil yardım
Mmkn değilAğustos 2023 tarihinde partnerimin zevk suyu elime bulaştı daha sonra o bulaşan elimi özel bölgeme götürüp değdirdigimi hatırlamıyorum daha sonra düzenli bir şekilde regl oldum olmam gereken tarihte ve regl 5 gün sürdü daha sonraki aylarda da regl oldum Ağustos ayından sonra herhangi bir ilişkiye de girmedim.regl gecikmesi olmadı bulantı olmadı eczaneden test aldım ve geçen hafta yaptım testi negatif çıktı.iki hafta önce regl oldum ve 5 gün sürdü reglim biteli iki hafta oldu ama bu gün biraz kan geldi hamile olabilir miyim yoksa reglim düzensiz mi oluyorum acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?