dediğim gibi ağrı ilk gün dinlenince azaldığı için ezilme olabilir diye düşündüm.kardeşim tıpta okuyo film çekemezler sana zaten alçı gibi bi durum söz konusu değil dedi tek çaresi dinlenmek dedi oyüzden gitmedim. ama bugün iyiyim diye bişeylerle uğraşınca arttı
hamileye film çekilemeyeceğini bilmek için tıpta okumaya gerek yok zaten bunu herkes bilir.en azından bi ultrasona girerdin bebeğin durumuna bakardı doktorun için rahat ederdi.ne olur ne olmaz.ben olsam anında giderdim sırf bebeğim için.lütfen ihmal etmeyin.içiniz rahat olurdu
karnımla alakalı bi durum olsa zaten hemen giderdim yani tamamen göğüs bölgemi çarptım düşme gibi bişey söz konusu değil. bebek gayet hareketli.benim derdim kırık olup olmadığını filmsiz nasıl anlıcak yada kırık olsa bile dinlenmeden başka ne yapabilirimdi.
hamileye film çekilemeyeceğini bilmek için tıpta okumaya gerek yok zaten bunu herkes bilir.en azından bi ultrasona girerdin bebeğin durumuna bakardı doktorun için rahat ederdi.ne olur ne olmaz.ben olsam anında giderdim sırf bebeğim için.lütfen ihmal etmeyin.içiniz rahat olurdu
bencede doktora gitmelisiniz allah korusun önce gögüs doktoruna gidinki sizde birşey olup olmadığına baksın eminim film çekmeden de anlayabilir doktorlar en azından içiniz rahat olur
ii geceler kızlar 2gündür sıkıntıdayım bana yardım ederseniz sevinirim. 5.5 aylık hamileyim p.tesi günü vitrinin arkasına bişey koyarken ayağım kaydı ve tam göğüs bölgemi kenarına çarptım önce nefesim kesildi sandım sonra düzeltim ama özellikle ilk gün baya bi ağrıdı.göüğs altında çarparak sıyırdı diyelim.doku zedelenmesimi hafif bişeymi diye hemen doktora koşmak istemedim.sonuçta hamileyken film çektiremicem ve istirahat önericeni düşündüğüm için biraz dinleneyim dedim.dün biraz daha iyi hissediyodum.ama bugün misaif gelcek diye biraz hareket edince akşam itibariyle gene ağrım başladı.
koruyorum gerçekten kırılmış olabilir mi kaburga kırığı bukadar kolay olabilir mi diye.yada kırıksa naparımbi iki gün evde dinlenmeyi düşünüyorum eğer azalma olmazsa doktora danışıcam.
bu konuda fikri olan var mı daha önce başınıza geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?