korkuyorum. eski erkek arkadasimdan

ben ne seni ne bekaretini ne onu nede bunun icin akil vericem toton yemiyodu madem kalkismicaksin boyle islere kalkisiyosanda adam gibi arkasinda duracaksin.madem bu halti yedin neden korunmuyosunda o masumun gunahina giriyosun.boyle yasadiklarinin arkasinda durmayan insanlarada hersey mustehak

gitmeyin kızın üstüne lütfen ya, yazık günah, bu devirde bu gibi şeylerle sık sık karşılaşılıyor, bilinçli olduktan sonra yine isteyen istediğini yapsın zaten herkes kendini yakıyor kimseye bi şey olmuyor.. bir de biz moralini bozmayalım.

tatlım sen de öğrenmişsindir artık erkek cinsine öyle bel bağlanmayacağını. bi daha bu şekilde canın yanamaz sanıyorum, her hata bir tecrübedir ama bundan sonra aman aman sakın başını belaya sokma, çocukla arandaki tüm iletişim kanallarını yok et hayatına hiçbir şey olmamış gibi devam et ve bu durumu arkadaşların dahil hiç kimseyle kendi iyiliğin ve geleceğin için sakın paylaşma.. sevgilin de olsa.

Seni niye tehdit ediyor orasını anlamadım? Ailesine ne diye anlatmış sizi yani?
Size neden tahammülü yok?
Yaşınız kaç?

Bu sorulara cevap verirsen bizde belki daha iyi anlarız ona göre yardımcı olmaya çalışırız.
kafamdaa deli sorular?

adamla kendi rızanla ilişkiye gir olmadı tekrar ilişkiye gir üstüne hamile kal masum bir cana kıy sonra ben şimdi ne yapıyım ailem duyarsa biterim diyorsun kusura bakma da bunları yaparken aileni düşündün mü ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…