-
- Konu Sahibi papatyaask
Eski erkek arkadasimla ilişkiye girdik ve kanamam olmadiilk başlarda suçlamadi beni ama ayrılınca kin beslediği bana. Yaz tatilinde hiç görüşmeme kararı aldık. Sonra eylül ayında tekrar konuşmaya başladık ve ilişkiye girdik. ve hamile kaldım. Sonra 4 haftalik ken alırdım. Ve bir sur kavga gürültü siddete kadar gitti bu... beni tehditler etti Ailene anlatırım çevre ne anlatırım diye... çok korkuyorum. Şu anda çok sessiz.ne yapıcam ben kafayı yiyorum
Bunun gibi bir olayı bende yasadim ilişkiye filan girmedik sadece eski erkek arkadaş ayrılığı gururuna yedirememis evlendim sevdiğim adamla cok sukur hersey yolnda. Birgun karşıma çıktı bi ton küfür ve tehdt etti yalan yanlis birsürü sey söyledi eşime de yalan yanlış bielrseyler soylickmis filan. . Bana devamli msj atiyodu bu msjlari sakladim inanki gunde 100 msj attigi olurdu hepsi kufur santaj tehdt.. en son da savcılığa gittim şikayet ettim öyle uzayip gitti. Eğer savcılığa gidersen evinin adresini kesinliklee verme çünkü eve zarf geliyo mahkeme kağıdı herhalt onda yaziyo ailen gorur zira bn suc duyurusunda bulunurken ozellikle gizli kalsin dedim adamlar mahkeme kararini eve yollayip esimin eline vermişlerdi .sana tavsiyem uzak dur telefon numaran degis.. Allah yardimcin olsunEski erkek arkadasimla ilişkiye girdik ve kanamam olmadiilk başlarda suçlamadi beni ama ayrılınca kin beslediği bana. Yaz tatilinde hiç görüşmeme kararı aldık. Sonra eylül ayında tekrar konuşmaya başladık ve ilişkiye girdik. ve hamile kaldım. Sonra 4 haftalik ken alırdım. Ve bir sur kavga gürültü siddete kadar gitti bu... beni tehditler etti Ailene anlatırım çevre ne anlatırım diye... çok korkuyorum. Şu anda çok sessiz.ne yapıcam ben kafayı yiyorum
Eski erkek arkadasimla ilişkiye girdik ve kanamam olmadiilk başlarda suçlamadi beni ama ayrılınca kin beslediği bana. Yaz tatilinde hiç görüşmeme kararı aldık. Sonra eylül ayında tekrar konuşmaya başladık ve ilişkiye girdik. ve hamile kaldım. Sonra 4 haftalik ken alırdım. Ve bir sur kavga gürültü siddete kadar gitti bu... beni tehditler etti Ailene anlatırım çevre ne anlatırım diye... çok korkuyorum. Şu anda çok sessiz.ne yapıcam ben kafayı yiyorum
yalan dersin. iftira atıyor dersin. polisleri kapısında görünce zaten korkudan onu bile yapamaz. kısacası havlayan köpek ısırmaz