korkuyorum. eski erkek arkadasimdan

Görüşme artık onunla muhatap olma tüm iletişim kanallarını yok et, senden kurtulmaya çalışıyo belli ki,sen de ondan kurtul.. bir de minicik bebeğe kıymak zorunda kalmışsın..
Git bekaretini de diktirt bida da böyle b.k yeme namusunla çık evlen başka biriyle.
Cinsel özgürlük dürüstlük naraları atanlar olacak şimdi ama bu kadar iki yüzlü topluma müstehak bu.

ne olacak şimdi sana gel dese geleecen git dese gidecen sonra gel dicek bu sefer tekrar hamile kalcan tekrar aldıracan YAZIK ya arkaadaşım kendine gell!!o masum bebek zaten ikinizin düşüncesizliği yüzünden öldü,okdar yavru bekleyen anne baba varken ( bu yaptığınız akıl mantığına zarar ya düşünme diye bir şey kalmıyor insanda.Sırf sen annen duyacak diye ya tekrar aynı hatayı işlersen ya bir cana daha kıyarsan ne olacak buna son vermen lazım şikayette bulun annene işin aslını söylemek istemiyorsanda iftira attığını ve sana tehditler yağdırdığını söyle AMA SÖYLE

Böyle şeyler yaparken önce düşüneceksin, sosyo-ekonomik durumum gerekirse tek başıma yaşamama olanak verir mi, çevrem-ailem öğrenirse tek başıma ayaklarımın üzerinde durup gerekirse bu benim hayatım diyebilir miyim..? Aile eline bakıyorsunuz ya da aileden ayrı yaşamak aklınıza dahi gelmiyor izin vermezler diyorsunuz sonra böyle şeyler yapıyorsunuz. Ailenle yaşıyorsan, onların kurallarına uyacaksın ya da evi terk etmeyi göze alacaksın en son seçenek olacakları baştan kabul edeceksin. Bu senin hayatın tamamda duyulma ihtimaline karşın hayatına sahip çıkabilecek durumda mısın bakalım? Aile sonuçta tepkileri nasıl olur bilemeyiz. Herkes bunu kabul etmez, namus cinayetlerine kurban gidiyor kadınlar hala. Hangi cesaretle bunu yapabiliyorsunuz anlamak güç.

Yazından anladığım kadarıyla sen rahat bırakmıyorsun karşı tarafı. Başına bela almadan önce peşini bırak ve temiz bir sayfa aç kendine. Sonuçta sana zorla tecavüz etmediyse, kendi rızanla birlikte olduysan beni kullandı, hamile kaldım kim benle evlenir diye düşünmek için geç kalmışsın. Çalış, kendi paranı kazan karşına bu konuları önemsemeyen aklı başında biri çıkar elbet.

Düşmüş sün canim aklina basina alda artik kendini daha fazla harcama...

adamın eline yeterince koz vermişsin.Oynatır tabi parmağında.. Giden gitmiş zaten arama sorma unutur o da açma telini filan.hattını değiştir.

Bunun gibi bir olayı bende yasadim ilişkiye filan girmedik sadece eski erkek arkadaş ayrılığı gururuna yedirememis evlendim sevdiğim adamla cok sukur hersey yolnda. Birgun karşıma çıktı bi ton küfür ve tehdt etti yalan yanlis birsürü sey söyledi eşime de yalan yanlış bielrseyler soylickmis filan. . Bana devamli msj atiyodu bu msjlari sakladim inanki gunde 100 msj attigi olurdu hepsi kufur santaj tehdt.. en son da savcılığa gittim şikayet ettim öyle uzayip gitti. Eğer savcılığa gidersen evinin adresini kesinliklee verme çünkü eve zarf geliyo mahkeme kağıdı herhalt onda yaziyo ailen gorur zira bn suc duyurusunda bulunurken ozellikle gizli kalsin dedim adamlar mahkeme kararini eve yollayip esimin eline vermişlerdi .sana tavsiyem uzak dur telefon numaran degis.. Allah yardimcin olsun

Adamin peşini birakmayan, benimle evlen diyen sensin büyük ihtimalle.
E adam da tehdit ediyor.
Madem bu yaptiginiz davranislar tehdit unsuru olusturacakti, neden yaptınız?
Yazık günah ya...
Bence annene sen söyle.
Böyle bir ailen olduguna göre eğer baska biriyle evlensen ve bakire olmadigin anlasilsa o zaman da seni mahvederler.
O yuzden annene söyle bari..

Ailem duyarsa biterim diyosun böyle biseye kalkışmak için yürek yemiş olman lazım..hadi bi kere yaptın bi saflık ikincisi ne birde hamile kalmışsın yapıyosun bari korun da bi bebeğin canına kıymış olma .şu an sessiz diyosun daha ne olsun işte sende sil bitir

Ah gulum be boyle hatalar yapmasaydin keske yarin evlenecegin kisiye bunu nasilanlatacan yalan ustune yalan seni kurtarmaz bu cocuk evinizi biliyormu numarani degistir

Madem korkacaktın yapmasaydın keyfi bebek aldırmak nedir yazık yaa nasıl ödiceksin o vebali

Ah gulum be boyle hatalar yapmasaydin keske yarin evlenecegin kisiye bunu nasilanlatacan yalan ustune yalan seni kurtarmaz bu cocuk evinizi biliyormu numarani degistir

Erkek arkadasiniz sizi zorlamamis anladigim kadariyla iliskiye girmenizede yorum yapmam hakkim yok beni ilgilendirmez sizin hayatiniz AMA!!! o bebek icin dualar eden el acan 10-20 sene bekleyen insanlar var. Madem yatiyorsun korunsaydiniz bari sevgiliniz korunmuyorsa siz hap kullansaydiniz herseyi anlarim insanin basina hersey gelir ama bi bebegi öldurmenizi anlamiyorum anlamicamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…