- 11 Ocak 2015
- 5
- 0
-
- Konu Sahibi papatyaask
direkt savcılığa ver.. suç duyurusunda bulunEski erkek arkadasimla ilişkiye girdik ve kanamam olmadiilk başlarda suçlamadi beni ama ayrılınca kin beslediği bana. Yaz tatilinde hiç görüşmeme kararı aldık. Sonra eylül ayında tekrar konuşmaya başladık ve ilişkiye girdik. ve hamile kaldım. Sonra 4 haftalik ken alırdım. Ve bir sur kavga gürültü siddete kadar gitti bu... beni tehditler etti Ailene anlatırım çevre ne anlatırım diye... çok korkuyorum. Şu anda çok sessiz.ne yapıcam ben kafayı yiyorum
yalan dersin. iftira atıyor dersin. polisleri kapısında görünce zaten korkudan onu bile yapamaz. kısacası havlayan köpek ısırmazAilem öğrenir o zamaN...
İnkar edersin,ailen sana mı güvenecek ,ona mı?Ailem öğrenir o zamaN...
Bana en son sana tahammül edemiyorum. Sakın çıkma karşıma dedi. Aileme seni anlattım dedi
Eski erkek arkadasimla ilişkiye girdik ve kanamam olmadiilk başlarda suçlamadi beni ama ayrılınca kin beslediği bana. Yaz tatilinde hiç görüşmeme kararı aldık. Sonra eylül ayında tekrar konuşmaya başladık ve ilişkiye girdik. ve hamile kaldım. Sonra 4 haftalik ken alırdım. Ve bir sur kavga gürültü siddete kadar gitti bu... beni tehditler etti Ailene anlatırım çevre ne anlatırım diye... çok korkuyorum. Şu anda çok sessiz.ne yapıcam ben kafayı yiyorum
neden tehdit ediyor peki ? ayrılacaksınız diye mi ?Eski erkek arkadasimla ilişkiye girdik ve kanamam olmadiilk başlarda suçlamadi beni ama ayrılınca kin beslediği bana. Yaz tatilinde hiç görüşmeme kararı aldık. Sonra eylül ayında tekrar konuşmaya başladık ve ilişkiye girdik. ve hamile kaldım. Sonra 4 haftalik ken alırdım. Ve bir sur kavga gürültü siddete kadar gitti bu... beni tehditler etti Ailene anlatırım çevre ne anlatırım diye... çok korkuyorum. Şu anda çok sessiz.ne yapıcam ben kafayı yiyorum
zaten seni istemiyormuş,ayrılmış.tehditte etmiyormuş.bi tek ben mi anlamadım konuyu?
neden korkuyosun?
ayrıca ailem duyarsa ölürüm dediğin şeyi yapma cesaretini nasıl buluyosun? beynim tıkanıyor bu cesaret karşısında.
yani bu işte bir çelişki var
kız adamın üzerine gidiyorsa benle evlen filan fişman diye
adamda kızı yakasından düşsün diye tehdit ediyor galiba
yoksa kendi kızın peşinde olsa ,neden sana tahammül edemiyorum çıkma karşıma desin