korkuyorum. eski erkek arkadasimdan

papatyaask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
5
0
Eski erkek arkadasimla ilişkiye girdik ve kanamam olmadi ilk başlarda suçlamadi beni ama ayrılınca kin beslediği bana. Yaz tatilinde hiç görüşmeme kararı aldık. Sonra eylül ayında tekrar konuşmaya başladık ve ilişkiye girdik. ve hamile kaldım. Sonra 4 haftalik ken alırdım. Ve bir sur kavga gürültü siddete kadar gitti bu... beni tehditler etti Ailene anlatırım çevre ne anlatırım diye... çok korkuyorum. Şu anda çok sessiz.ne yapıcam ben kafayı yiyorum

direkt savcılığa ver.. suç duyurusunda bulun

Bence resmen göz korkutmaya çalışıyor yapıcağı varsa zaten baştan yapardı konuşmaya gerek duymazdı

evlilik dışı ilişkiye giriyorsun bari korunma zahmetinde bulunsaydınız.

yazıktır ya masum bir bebek daha ölmüş

neden tehdit ediyor peki ? ayrılacaksınız diye mi ?

şu anda çok sessizmiş işte. sorun ne?
bi daha iletişime geçmeyin.
bu ne rezalet ya. önce birlikte oluyosunuz sonra ayrılıp birleşince çocuk yapıyosunuz, çocuğu aldırıyosunuz. ondan sonra neden tehdit ediyo ki? ayrılmışsınız işte.

yani bu işte bir çelişki var

kız adamın üzerine gidiyorsa benle evlen filan fişman diye

adamda kızı yakasından düşsün diye tehdit ediyor galiba

yoksa kendi kızın peşinde olsa ,neden sana tahammül edemiyorum çıkma karşıma desin

aynen..ben mi anladım diye düşünüyodum

hata üstüne hata yapmışsın...artık görüşme o çocukla...çık hayatımdan demiş kullanmış seni malesef...artık hata yapma bence...

bir de sevişme konusunda gösterdiğiniz hassasiyeti lütfen korunma yöntemleri konusunda da gösteriniz efendim

ha korunurken hamile kaldım diyosan zaten istenmeyen gebeliklerde kk nın yüzde doksanı böyle hamile kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…