korkuyorum bu nedir acaba

eflatun81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
694
37
118
İstanbul
30 günde bir regl oluyorum düzenli.22.gün bugün kahverengi akıntım oldu öğlen.devamlı gelmiyor.adetime 8,9 gün var.sizce doktora gitmelimiyim.bu bir hastalık veya düşük olabilir mi?ağrım da yok.çok evhamlı bir insanım.ne yapacağımı bilemiyorum

adetten önce akıntı gelebilir.korkmana gerek yok hamilelik olsa bile kanda görülmeyebilir hem daha adetine var.

adetten önce akıntı gelebilir.korkmana gerek yok hamilelik olsa bile kanda görülmeyebilir hem daha adetine var.

İnşallah kötü bir şey değildir.1 hafta 10 gün öncesinden hiç böyle bir şey görmemiştim hayatımda ondan korktum.birde okadar evhamlıyım ki bu huyum beni yiyor

Yerleşme kanaması da olabilir canım ama yine de bi doktora görünsen iyi edersin

stres yapma canım yerleşme kanaması kuvvele ihtimal hakkında hayırlısı olsun eğer tekrar ederse doktora gidersin çünkü bazen böyle ara kanamalar başka hastalıkların habercisi olabiliyor ama kahve akıntı genelde yerleşme kanaması oluyor mutlu haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…