Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
30 günde bir regl oluyorum düzenli.22.gün bugün kahverengi akıntım oldu öğlen.devamlı gelmiyor.adetime 8,9 gün var.sizce doktora gitmelimiyim.bu bir hastalık veya düşük olabilir mi?ağrım da yok.çok evhamlı bir insanım.ne yapacağımı bilemiyorum
İnşallah kötü bir şey değildir.1 hafta 10 gün öncesinden hiç böyle bir şey görmemiştim hayatımda ondan korktum.birde okadar evhamlıyım ki bu huyum beni yiyor
30 günde bir regl oluyorum düzenli.22.gün bugün kahverengi akıntım oldu öğlen.devamlı gelmiyor.adetime 8,9 gün var.sizce doktora gitmelimiyim.bu bir hastalık veya düşük olabilir mi?ağrım da yok.çok evhamlı bir insanım.ne yapacağımı bilemiyorum
stres yapma canım yerleşme kanaması kuvvele ihtimal hakkında hayırlısı olsun eğer tekrar ederse doktora gidersin çünkü bazen böyle ara kanamalar başka hastalıkların habercisi olabiliyor ama kahve akıntı genelde yerleşme kanaması oluyor mutlu haberlerini alırız inşallah