- 4 Kasım 2018
- 120
- 1.353
- 33
- 28
- Konu Sahibi Delikelebek22
-
Ablam klozete oturamıyorum bile derdi, çokta sancısı olurmuş. Çocuktan önce neden önlemini almak için uğraşmıyorsunuz? Bu daha önemli.Kızlarrr direk dan diye dalıcam konuya ama Kasık fıtıği olan var mı ? ve dogum yapan yani hamilelikte falan sıkıntı cikariyor mu ? Yardımmm hapsirinca bile bazen yürürken bile sancı yapiyor ve ameliyat olmaya yanasmiyorum... henüz 3 aylk evliyim daha cocuk planlamiyoriz ama illaki zamani gelecek korkuyorum
Yaaa benimki simdilik o kadar degil Allah korusun ama rvet sanci yapiyor... dogrusu maddi durum diyelim yani saglik guvemcemiz yok ve suan esim o masraflari karsilayamaz ve bende cok korkuyorum ameliyattanAblam klozete oturamıyorum bile derdi, çokta sancısı olurmuş. Çocuktan önce neden önlemini almak için uğraşmıyorsunuz? Bu daha önemli.
Maalesef şuan hamile olduğu için bişey yapılamıyor -_- Allah yardımcınız olsun..Yaaa benimki simdilik o kadar degil Allah korusun ama rvet sanci yapiyor... dogrusu maddi durum diyelim yani saglik guvemcemiz yok ve suan esim o masraflari karsilayamaz ve bende cok korkuyorum ameliyattannaptı ablanız ameliyat oldu mu peki ???
Aminn insallah.. normal dogum yapamaz ozaman degil miMaalesef şuan hamile olduğu için bişey yapılamıyor -_- Allah yardımcınız olsun..
Bundan ötürü normal doğum yapıp yapamadığını bilmiyorum ama zaten önceki doğumu sezeryan olduğu için yine sezeryan olacak. Ama zannımca bundan ötürü normal doğum da yapmazlarAminn insallah.. normal dogum yapamaz ozaman degil mioof of
Ayy.. Allah ablaninda benimde yardimcim olsunBundan ötürü normal doğum yapıp yapamadığını bilmiyorum ama zaten önceki doğumu sezeryan olduğu için yine sezeryan olacak. Ama zannımca bundan ötürü normal doğum da yapmazlar
Olsun canm deger verip okuman bile yeter amin Allah razi.olsunKonuyla ilgili hiç bir fikrim yok ama çok çok geçmişler olsun
Ayıpsın her zamanOlsun canm deger verip okuman bile yeter amin Allah razi.olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?