• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkunç olay! Mezardan çığlıklar gelince...

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.880
218
Amerika ülkelerinden Honduras’ın batısındaki La Entrada kasabasında bir gün önce genç bir kadının gömüldüğü mezardan yardım çığlıkları gelmesini üzerine yakınları beton mezarı balyozlarla parçalayarak açtı. O anlar bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Primer Impacto televizyonunun haberine göre, 3 aylık hamile olan Neysi Perez adlı 16 yaşındaki bir genç kız gece yarısı evin dışındaki tuvalete giderken bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybettikten sonra La Entrada Genel Mezarlığı’nda tabutuyla beraber beton bir mezara gömüldü.

korkunc-olay-mezardan-cigliklar-gelince--1709506.Jpeg

BAĞIRTILAR VE YARIM SESLERİ DUYDU

Ertesi gün eşinin mezarını ziyarete gelen eşi Rudy Gonzales mezardan bağırtılar ve yardım çığlıkları duyunca akrabalarının yanına koştu.

Neysi Peres’in akrabaları cesedin gelinlikle tabuta konulduğu beton mezarı balyozlarla kırarak açtıktan sonra tabutu dışarı çıkardı.

Mezardan çığlıklar gelince...video için tıklayın

CAM TABUTU ELLERİYLE KIRMAYA ÇALIŞMIŞ

Bu arada tabutun kapağındaki cam bölmenin kırık olduğu ve Peres’in ellerinde kesikler bulunduğu görüldü.

Akrabaları genç kadını içinde bulunduğu tabutla birlikte derhal San Pedro Sula Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak doktorlar genç kadında hiçbir hayat belirtisi bulunmadığını belirterek cesedin yeniden toprağa verilmek üzere geri gönderdi.

PANİK ATAK KRİZİNİ ÖLDÜ SANMIŞLAR!

Doktorlar Bayan Perez’in kalbinin gece yarısı geçirdiği panik atak nedeniyle durmuş olabileceğini ve bu nedenle yanlışlıkla ölü teşhisi konmuş olabileceğini belirtiyor.

İkinci bir teori ise, genç kadının katapleksi denilen ve hastanın, ani bir duygusal etkenle birdenbire düşmesine yol açan genel bir kas felci geçirmiş olmasının ve bu sırada ölü sanılmasının mümkün olduğunu söylüyor.

http://www.gazetevatan.com/korkunc-olay-mezardan-cigliklar-gelince--857888-dunya/

Amerika ülkelerinden Honduras’ın batısındaki La Entrada kasabasında bir gün önce genç bir kadının gömüldüğü mezardan yardım çığlıkları gelmesini üzerine yakınları beton mezarı balyozlarla parçalayarak açtı. O anlar bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Primer Impacto televizyonunun haberine göre, 3 aylık hamile olan Neysi Perez adlı 16 yaşındaki bir genç kız gece yarısı evin dışındaki tuvalete giderken bilinmeyen bir nedenle hayatını kaybettikten sonra La Entrada Genel Mezarlığı’nda tabutuyla beraber beton bir mezara gömüldü.

korkunc-olay-mezardan-cigliklar-gelince--1709506.Jpeg

BAĞIRTILAR VE YARIM SESLERİ DUYDU

Ertesi gün eşinin mezarını ziyarete gelen eşi Rudy Gonzales mezardan bağırtılar ve yardım çığlıkları duyunca akrabalarının yanına koştu.

Neysi Peres’in akrabaları cesedin gelinlikle tabuta konulduğu beton mezarı balyozlarla kırarak açtıktan sonra tabutu dışarı çıkardı.

Mezardan çığlıklar gelince...video için tıklayın

CAM TABUTU ELLERİYLE KIRMAYA ÇALIŞMIŞ

Bu arada tabutun kapağındaki cam bölmenin kırık olduğu ve Peres’in ellerinde kesikler bulunduğu görüldü.

Akrabaları genç kadını içinde bulunduğu tabutla birlikte derhal San Pedro Sula Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak doktorlar genç kadında hiçbir hayat belirtisi bulunmadığını belirterek cesedin yeniden toprağa verilmek üzere geri gönderdi.

PANİK ATAK KRİZİNİ ÖLDÜ SANMIŞLAR!

Doktorlar Bayan Perez’in kalbinin gece yarısı geçirdiği panik atak nedeniyle durmuş olabileceğini ve bu nedenle yanlışlıkla ölü teşhisi konmuş olabileceğini belirtiyor.

İkinci bir teori ise, genç kadının katapleksi denilen ve hastanın, ani bir duygusal etkenle birdenbire düşmesine yol açan genel bir kas felci geçirmiş olmasının ve bu sırada ölü sanılmasının mümkün olduğunu söylüyor.

http://www.gazetevatan.com/korkunc-olay-mezardan-cigliklar-gelince--857888-dunya/
ayyy ne korkunç diri diri gömmüşler kızı birde hamileymiş:KK57::KK57:

Yine bu kasabada mıydı? Küçük bir çocukta tabutta canlanmıştı, yine telefonla olay anını görüntülemişlerdi.
Bunlar ölenleri bekletmiyor mu? Hastaneden öldü raporu almıyorlar mı?
Pat düşüyorsun nefes ve kalp atışı duymayınca hemen gömüveriyorlar sanırım.

Bu tıbbi hata burada olacaktı ki aman Allah'ım medyanın ve insanların eleştirilerini düşünemiyorum.
İlk ve klasik cümle bin kere yazılırdı: Burası Türkiye her an her şey olabilir.

Yine bu kasabada mıydı? Küçük bir çocukta tabutta canlanmıştı, yine telefonla olay anını görüntülemişlerdi.
Uzak doğu Tayland diye hatırlıyorum ben dediğin şeyi Mune. Hatta babasından su istemiş galiba.
Aynı haberse..

allah korusun iyi ki bu ülkede değiliz her bayılanı nefesi tutulanı hopppppppp tabuta ne meraklılarmış gömmeye bide hamile kadını:KK67:

bu yönden şanslıyız da kendi ülkemizde alsa öldü diye bizi toprağa koydular çığlık seslerimizi başka yorumlarla valla:KK17::KK17:

bide aklıma Müslüm gürses geldi şuan yazarken onuda öldü diye morga kaldırmışlar sabah tefin işleri için gelen görevliler Müslüm gürses gözlerini açınca korkmuşlar.:KK57::KK57:

boyle seyler var turkıyede de oluyor
öldü sanılıyor morg a kaldırılıyor
gömülmeye kadar goturuluyor ama yasadıgı ortaya cıkıyor son anda
memleketımde 2 tane duyuldu herkes gıttıkden sonra en son kalan imam seslerın geldıgını soyleyıp bekcıyle vefat edenın yakınına ulasıldı
actılar kı yasıyor...
hatta rahmetlı kerim tekın ve menejerı kaza gecırdıgı zaman menejerı ve kerım tekını morg a kaldırmıslar
ıcerı gıren adamlar menejerın gozlerını acık gorunce yasadıgını anlamıs hemen mudahalede bulunmuslardı
haberlere cıkmıstı

Hans Christian Andersen diri diri gömülmekten öylesine korkarmış ki, her akşam yatağının yanına bir not bırakırmış, “Ölmedim, uyuyorum.”
Şu haberi görünce benimde yazasım geldi.
Akşam eşime tembihliycem,iyice emin olsun ölürsem gömmeden önce:KK17:
Feci bişey ya,kadın ölmemişken ölmüş:KK57:

Şu haberi görünce benimde yazasım geldi.
Akşam eşime tembihliycem,iyice emin olsun ölürsem gömmeden önce:KK17:
Feci bişey ya,kadın ölmemişken ölmüş:KK57:
Victoria İngilteresinde mezarlardan çıkan bir ipin ucunda küçük bir çan olurmuş. Yanlışlıkla gömülen olursa kendine gelince ipi çekip çalsın da kurtarılsın diye. O zamanlar böyle hatalar çok oluyormuş demek ki.

Victoria İngilteresinde mezarlardan çıkan bir ipin ucunda küçük bir çan olurmuş. Yanlışlıkla gömülen olursa kendine gelince ipi çekip çalsın da kurtarılsın diye. O zamanlar böyle hatalar çok oluyormuş demek ki.
Hmmm iyi fikir bende kendi mezarıma koydurayım, şöyleeee en kocamanından çaldığında şehri inletecek cinsten koydururum, benim herif apar topar gömerse çanı tüm gücümle çalar, bekle adam gömdüğün yerden çıkıp gömmeye geliyorum mesajı veririm:KK59:

Hmmm iyi fikir bende kendi mezarıma koydurayım, şöyleeee en kocamanından çaldığında şehri inletecek cinsten koydururum, benim herif apar topar gömerse çanı tüm gücümle çalar, bekle adam gömdüğün yerden çıkıp gömmeye geliyorum mesajı veririm:KK59:
Artık çan olur, vapur düdüğü olur maksat kocanın yüreğine insin. :KK53:

5-6 yıl önce kuzenımın halası kalp krızınden hastaneye kaldırıldı ve gecesıne öldü denilip morga konuldu. yurtdışından cocukları beklendıgı ıcın ertesi gün defin yapılamadı. yıkamak için cıkardıklarında kadının yüzünde kolalrında tırnak izi vardı. Bu farkedilince yıkamaya sadece kuzenlerım girdi , cocuklarından gizlendi ve apar topar defnedildi.. :KK43: başımıza gelmese inanmazdım..

5-6 yıl önce kuzenımın halası kalp krızınden hastaneye kaldırıldı ve gecesıne öldü denilip morga konuldu. yurtdışından cocukları beklendıgı ıcın ertesi gün defin yapılamadı. yıkamak için cıkardıklarında kadının yüzünde kolalrında tırnak izi vardı. Bu farkedilince yıkamaya sadece kuzenlerım girdi , cocuklarından gizlendi ve apar topar defnedildi.. :KK43: başımıza gelmese inanmazdım..
Sus, sus içim fena oldu.

[Huysuz Kovaost:4604, member: 143237"]5-6 yıl önce kuzenımın halası kalp krızınden hastaneye kaldırıldı ve gecesıne öldü denilip morga konuldu. yurtdışından cocukları beklendıgı ıcın ertesi gün defin yapılamadı. yıkamak için cıkardıklarında kadının yüzünde kolalrında tırnak izi vardı. Bu farkedilince yıkamaya sadece kuzenlerım girdi , cocuklarından gizlendi ve apar topar defnedildi.. :KK43: başımıza gelmese inanmazdım..[/QUOTE]

Aaaaaaa ne kotu olmus.allah rahmet eylesin

Back