Dudak Makyajı Korkunc ama gercek, gercekten simsiyah oluyor.

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

wincase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2007
245
0
Korkunc ama gercek, gercekten simsiyah oluyor.

Hic onemsemedigimiz Avon ve Pastel'de renk degismedi.

Listeye ilaveten Vepa da da degisiklik oluyor. Dikkat...

Iste size rujunuzda kursun bulunup bulunmadigini incelemenin yolu..

Okumaya devam ediniz. Kursun, kansere yol acan bir kimyasaldir.

Kursun iceren markalar:

1. CHRISTIAN DIOR
2. LANCOME
3. CLINIQUE
4. Y.S.L
5. ESTEE LAUDER
6. SHISEIDO
7. RED EARTH (Lip Gloss)
8. CHANEL (Lip Conditioner)
9. Market America-Motiveslipstick

Kursun icerigi arttikca kanser riski de artar. Y.S.L rujlarinin en cok
kursun iceren ruj oldugu saptanmistir. Ozellikle kalici rujlara dikkat
ediniz. Nedeni kursunun miktaridir.

Iste size kendi kendinize uygulayabileceginiz bir test:

1. Elinize biraz ruj surunuz.
2. 24-14 ayar altin bir yuzugu ruja surtunuz.
3. Icinde kursun var ise rujun rengi siyaha doner.

Lutfen bu bilgileri tum kiz arkadaslariniza gonderiniz.

mailime geldi arkadaşlar sizlerlede paylaşmak istedim.

vallahada oldu hemen denedim ve siyah oldu arkadaşım avonda da değişio ben avondan almıştım o denediğim ruju teşekkürler arkadaşım

hemen denedim,benim olmadi rujumun markasi colorcaredemekki bu marka iyiymis,,,paylasim icin cok tesekkur ederim,gercekten degerli bi bilgia.s.

bende avon color trend markalı ruju denedim gri oldu.Tüm rujlar mı kurşun içeriyor acaba..

bende cristian dior flormar avon yaptım ikiside karardı valla tehlikeli pahalı ucuz farketmiyo galiba...:uhm:

benim rujlar genelde maybelline bişey olmadı cok denedim bak sen bu topiği actıktan sonra demekki verdiğim paralara değmiş:))

Evet bu saçma sapan mail yüzünden canım clinique rujlarımı çöpe atmıştım zamanında.. ne aptallık... çünkü sonradan belki bin tane yerde bu mailde yazanın gerçeği hiçbir şekilde yansıtmadığını okudum.

Okuduklarıma göre gerçekten kurşun böyle siyahlaşma tepkimesi vermezmiş o sadece rujun içindeki renk pigmenti yüzünden olan birşeymiş bu gerçekten doğru olabilir çünkü aynı marka iki rujumdan biri siyah olmuştu diğeri olmamıştı.
bir diğer mantıklı ifade ise, bu kadar kurşun içeren bir ruj nasıl olur da üretim izni alabilir? hadi bizim ülkeyi geçtim ama Amerikada bir ürünün içinde kullanılan katkı maddesinin yapımında zararlı birşey varsa o bile yasaklanıyor.. tavşanın suyunun suyu bile mercek altında yani... inanmayın pahalı rujlarınızı da çöpe atmayın benim yaptığım gibi kaydirigubbakcemile3

en dandik rujlarım olmadı denedim loreal ve cristian dior rujlarım karardı ne anladım bu işten yawwwCADIARZU

buna bende inanmıyorum okadar denedim 3rujumda olmadı ,
sonradan aynı marka max factör başka renkte denedim oldu

bencede kurşunla alakalı değil

eğer öyle olsa ,max factörün iki rujuda kararmalıydı

kurşun varmı bilemem ama her türlü şey var zaten içinde
kendimizi bile bile zehirliyoruz hemde büyük zevkle:jeyyar:

avon surdum bısey olmadı nıvea surdum bısey olmadı dove surdum bısey olmadı elit surdum bısey olmadı sıhırlıı ıkı gun dudaktan gıtmeyen rujumu surdumm hıc bırınde renk degısımı olmadııııı tuafff

X