• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuma yenik düşüp bayılmaktan korkuyorum.:(

Susqun_um

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
220
5
96
Bursa
Kızlar dişlerime tel taktırmaya karar verdim.Doktorla görüştük.Alttan ve üstten diş çekimi yapılacak dedi.Diş çektirmekten çok ama çok korkuyorum.Hatta bayılırım diye daha çok korkuyorum.Herkes ''Sonunu düşün çok güzel olacaksın.''diyor.Bunu doktorda söyledi.''Yüz yapında ki değişime sen de inanamayacaksın''dedi.Hala korkumu yenip dişimi çektiremediğim için telleri taktıramadım.Napcam ben yaa:((

bende aynen korkuyorum ama diş çektrmekten değil diş teli taktırmaktan ... arkadan takılan diş telleri varmış yani görünmeyen ama onlarında fiyatları yüksek malesef :50:

bende aynen korkuyorum ama diş çektrmekten değil diş teli taktırmaktan ... arkadan takılan diş telleri varmış yani görünmeyen ama onlarında fiyatları yüksek malesef :50:

Şeffaf tellerden taktırcam canım.Diğerleri ile çok bir fark yok arasında.300 tl bir fiyat farkı var.3500 tlye anlaştık ama dişlerimi çektiremediğim için tellerimi de taktıramadım:(((

korkma cnm ... sonunda çok memnun kalcaksın bence değer ayrıca diş çektirmede çok korkulcak bişey yok .. o korkunu yen ve bir an önce git doktora:69:

Back