- 22 Mart 2013
- 61
- 10
- 288
- Konu Sahibi kelebek1981
Herkese merhaba uzun süredir yaklaşık 9 yildir tekrar eden polip şikayetlerim var. Ilk hamileligimde doktorum dogum sirasinda aldi ama 2. gebeligimden sonra tekrar olustu. 2 cm civarindaydi cok bir sıkınti yapmiyordu aradan 7 yil gecti ama suan adet donemi baslangicinda kahverengi kanama ile basliyor 2 ve 3 gun pedimi dolduracak kadar gunde 4 ve ya 5 kez ped degisimi ve 10 gun icinde azalarak kayboluyor ve sonrasinda kokusuz sari akinti basliyor. Bu sari akinti su gibi ara ara akiyor bu normal mi internette okudugumda konu rahim kanserine kadar gidiyor ya da rahim agzi 2 tane evladim var bu haftaya randevu aldim Dr gidicem ama psikolojim hic normal degil korkudan oluyorum adet duzensizligim yok 1 ve ya 2 gun onceden lekelenmeler basliyor hatta adet zamani lekelenme basliyor sonrasinda cogaliyor ve azaliyor sonrasinda sari akinti su gibi yogun degil ama iki adet arasinda devam ediyor. Bu durumda olan varsa benim ile paylasabilir mi isin icinden cikamiyorum. Bu arada 40 yasindayim. Korkuyorum...