- 12 Temmuz 2009
- 61
- 0
- Konu Sahibi misslady06
kizlarrrrrr
ya ne etek ne short nede mayo hicbirsey giyemiyorum ben ya....
benim korkulu rüyam kildönmesi
neyaptiysam ne ettiysem olmadi
ne jilet ne epilasyon ne agda hicbirsey ama hicbirsey ise yaramadi
inanin jilet ile ters yönden alamiyorum killari yani gönrünüste bacaklarimda kil yok sanki ama asagidan yukariya dogru oksamak istesem ellerime killarim diken diken batar....ters yönden alirsam en gec 1 saat sonra basliyor kasintilar....ay dayanamiyorum cok tatli kasiniyor deli oluyorum ya kasi kasi kasi sonrada yara oluyor sivilce oluyor kaniyor leke oluyor
cok utaniyorum:18:
ya limon tuz ve sirke karisimi gercekten ise yariyormu???
baska bildiginiz yöntemler varmi???
ya yardim edin bana ya bu derten nasil kurtulurum???
etrafimda hatunlar negüzel sütün gibi bacaklarla geziyor ben ise aval aval seyredib pantolonumun icinde saklaniyorum.....
yok mu bunun cagrezi yokmu bunun sonu ya????
eeee bide coooook killiyim....anam kil var kil dönmesi var popo büyük catlaklar var gögüs desen yok bembeyaz peynir gibiyim ooooof oooooooof erkek dogsaydim daha iyidi...
ya ne etek ne short nede mayo hicbirsey giyemiyorum ben ya....
benim korkulu rüyam kildönmesi
neyaptiysam ne ettiysem olmadi
ne jilet ne epilasyon ne agda hicbirsey ama hicbirsey ise yaramadi
inanin jilet ile ters yönden alamiyorum killari yani gönrünüste bacaklarimda kil yok sanki ama asagidan yukariya dogru oksamak istesem ellerime killarim diken diken batar....ters yönden alirsam en gec 1 saat sonra basliyor kasintilar....ay dayanamiyorum cok tatli kasiniyor deli oluyorum ya kasi kasi kasi sonrada yara oluyor sivilce oluyor kaniyor leke oluyor
cok utaniyorum:18:
ya limon tuz ve sirke karisimi gercekten ise yariyormu???
baska bildiginiz yöntemler varmi???
ya yardim edin bana ya bu derten nasil kurtulurum???
etrafimda hatunlar negüzel sütün gibi bacaklarla geziyor ben ise aval aval seyredib pantolonumun icinde saklaniyorum.....
yok mu bunun cagrezi yokmu bunun sonu ya????
eeee bide coooook killiyim....anam kil var kil dönmesi var popo büyük catlaklar var gögüs desen yok bembeyaz peynir gibiyim ooooof oooooooof erkek dogsaydim daha iyidi...