Korkulu rüya vajinusmus

Böyle Kalacam herhalde ben boşanmayı düşünüyorum artık vallahi

Böyle Kalacam herhalde ben boşanmayı düşünüyorum artık vallahi
Bosanmayinnn eczaneden wemcaine sprey alin.7-8 fıs sıkın biraz yanar yanma gecince belinizin altina yastik koyun ayaklarinizla biyerden kuvvet alin.esiniz vazelin sursun yavas yavas ilerletsin.uyusacak aci yok sadece baski hissi var.olmadigi yerde birakmayin oranizla ıkının sakin olun aci yok.bende aylar sonra boyle yendim

Bilmiyorum valla bıktım usandım

bu site sayesinde bende yendim.uc hafta oldu yaklasik.1 yikdir evliydim.dilator seti aldim.esim de artik yapacagimi beklemiyordu.uyusturucu krem kullanmadim.umarim bu sorunu yasayan herkes yener

Cozum yolu sunuyoruz deneyinki başarin ah vahla aylariniz yillariniz gecer siz degil esiniz sizi boşar ne kadar cokda sevse bu sekilde evlilik yurumez hala cok karamsarsiniz
Maalesef öyle çok zor bir durum hüsrana uğramaktan sıkıldım

Allah yardımcı olan herkesten razı olsun sonunda kurtuldum Rabbim bu derde düşenlere şifa versin herkese teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun ayrıca E Ebuss55 abla Allah senden razı olsun çok destek oldun bana çok teşekkür ederim

Arkadaşlar merhaba bu zıkkım hastalık neden tekrar ediyor ?her ilişkşye gireceğimde aynı sorun baş gösteriyor çok afedersiniz sokana kadar 2 saat sürüyor yardım edin dün yine tekrar etti tam çözdüm diyorum tekrar atak allah için yardım edin

Çok çaresizim şuan nolur biri bana ulaşsın yardım etsin nolur hanımlar doktora gidecek gücümde yok anca bana biri yardım edecek nolur yardım edin

Panık yapmayın sonuçta yenmişsiniz zamanla düzelir hersey biranda olmaz

Hayır bende ilk yendiğim zaman aynı durumu yaşadım mesela ilk başlarda bir saat sonra giriyordu baya bir zaman geçiyordu zamanla deneyerek şimdi çok rahat oluyor bu süre yi zamanla kısaltırsınız üç dört ay geçmişti

Çok teşekkür ederim böyle olunca çıkmaza düşüyorum Allah razı olsun cevaplarınız için destek oluyor çıkmazdan kurtuluyorum normalmiş diyorum kendi kendime çok sağolun

Rica ederim :)umarım bu sorunu yaşayan. Herkes bir an önce kurtulur çünkü insanı çok yıpratıyor

Rica ederim :)umarım bu sorunu yaşayan. Herkes bir an önce kurtulur çünkü insanı çok yıpratıyor
Hemde nasıl... ya hem cok saçma bir sorun insan bazen durup kendine gülüyor ne yapıyorum bu ben miyim nasıl basıma geldi diye yaparım ben bu işi çözerim diyor ... eee o ana geldi mi kilit duvar. Yani bunun sebebi hep çevre insanların söylemleri düğünümden bir hafta önce beni ne kadar çok korkuttular yok kan revan içinde kaldım mahvoldum nasıl bir acı anlatamam .. yani bu düğününe bir hafta kalmış bir insana anlatılır mı ???

Canim bende 1 sene oluyo yeneli.doktorla yenmistim.takildigin yerde msj atabilirsin banada.elimden geldigince yardimci olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…