Bosanmayinnn eczaneden wemcaine sprey alin.7-8 fıs sıkın biraz yanar yanma gecince belinizin altina yastik koyun ayaklarinizla biyerden kuvvet alin.esiniz vazelin sursun yavas yavas ilerletsin.uyusacak aci yok sadece baski hissi var.olmadigi yerde birakmayin oranizla ıkının sakin olun aci yok.bende aylar sonra boyle yendimBöyle Kalacam herhalde ben boşanmayı düşünüyorum artık vallahi
Bilmiyorum valla bıktım usandımBosanmayinnn eczaneden wemcaine sprey alin.7-8 fıs sıkın biraz yanar yanma gecince belinizin altina yastik koyun ayaklarinizla biyerden kuvvet alin.esiniz vazelin sursun yavas yavas ilerletsin.uyusacak aci yok sadece baski hissi var.olmadigi yerde birakmayin oranizla ıkının sakin olun aci yok.bende aylar sonra boyle yendim
Cozum yolu sunuyoruz deneyinki başarin ah vahla aylariniz yillariniz gecer siz degil esiniz sizi boşar ne kadar cokda sevse bu sekilde evlilik yurumez hala cok karamsarsinizBilmiyorum valla bıktım usandım
Maalesef öyle çok zor bir durum hüsrana uğramaktan sıkıldımCozum yolu sunuyoruz deneyinki başarin ah vahla aylariniz yillariniz gecer siz degil esiniz sizi boşar ne kadar cokda sevse bu sekilde evlilik yurumez hala cok karamsarsiniz
Yani bir kere yapınca aslında düzelmesi lazımdı tekrar ettiği zaman korkuyorum artıkPanık yapmayın sonuçta yenmişsiniz zamanla düzelir hersey biranda olmaz
Çok teşekkür ederim böyle olunca çıkmaza düşüyorum Allah razı olsun cevaplarınız için destek oluyor çıkmazdan kurtuluyorum normalmiş diyorum kendi kendime çok sağolunHayır bende ilk yendiğim zaman aynı durumu yaşadım mesela ilk başlarda bir saat sonra giriyordu baya bir zaman geçiyordu zamanla deneyerek şimdi çok rahat oluyor bu süre yi zamanla kısaltırsınız üç dört ay geçmişti
Hemde nasıl... ya hem cok saçma bir sorun insan bazen durup kendine gülüyor ne yapıyorum bu ben miyim nasıl basıma geldi diye yaparım ben bu işi çözerim diyor ... eee o ana geldi mi kilit duvar. Yani bunun sebebi hep çevre insanların söylemleri düğünümden bir hafta önce beni ne kadar çok korkuttular yok kan revan içinde kaldım mahvoldum nasıl bir acı anlatamam .. yani bu düğününe bir hafta kalmış bir insana anlatılır mı ???Rica ederim :)umarım bu sorunu yaşayan. Herkes bir an önce kurtulur çünkü insanı çok yıpratıyor
Aynen öyle...Aslında bilgilendirmek iyi birşey ama abartmamak şartıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?