korkulu rüya KOLİK

benim kızımada kondu 6 aylık olunca geçer dedi dr nerdeyse 10 aylık olacak geçti mi hayır:43:
he eskiye göre bi nebze daha iyi ama sinirinden suratını tırmalayan bir çocuk düşün :25: ailemden 16 saat uzaktayım yalnız büyütüyorum allah herkesin yardımcısı olsun bu günlerde geçecek:26:

Bizde de ayni sorun var hatta bunula alakali konu bile actim,deneyimli annelerden tavsiye aldim ama malesef bunun bi caresi yok 2 aylik bebegim sinir kupu seklinde tum gun kip kirmizi bi suratla agliyor iyicene psikolojim bozuldu gunduz aglama nobetleri geceleri uykuda ikinma surekli uyanmalar,gunduz uykusuzluktan bayilsa da uyuyamamak...hepimizin sorunu ayni yurt disindan kolik surubu getirtiyorum hafta sonu elimde olucak eger ise yararsa yazicam ablamin kizi da kolik ti bu surup iyi gelmisti ona insallah bize de derman olur :(

benim kızımda doğduğunda akşam 6 dan 10 a kadar kolik tutuyordu çok kötü.
yapabileceğin şey bunu kabullenmek ve bebeğin rahat etmesini sağlamak okuduğum bir çok araştırmalarda bu süreçte bebeğe sarılmanın kucaklamanın ve gezdirmenin biraz iyi geldiğiydi
.
dr.kolix adlı bir şurup ve damla verdi 2 gün kullandım ama ağır geldiğini düşünerek vaz geçtim sonuçta bu bir süreç kimyonlu rezene verdim ,acı elma yağı ile karnına ve ayak altlarına masaj yaptım ve evde bol tur atmalar :_)) 4. aydan sonra hafifledi 6 ayda bitti diyebilirm .bu süreç her çocuğa göre farklılık gösterir sen geçeçeğini düşünüp kafanı rahat tut :_))

Back