cok faydalı bir baslık olmuş canım.evet haklısın balensiz sutyen bulmak cok zor.bana kalıp gıbı olacak sutyen lazım.yanı sıkmayacak yada gevsek olmayacak.ama bulamıyordum.onerılerın ısıme yaradı.ayrıca birgün böyle bir derdımın olacağı hiç aklıma gelmezdı ::)
Magic forma bak cnm internetten balensiz modelleri çok hoş
Arkadaşlar,
sporcu sutyen dedikleri iliklenen yeri olmayan sutyen, ameliyat sonrası kollarınızı kaldıramazken nasıl giydiniz bu sutyeni? Ben TCHIBO dan bir tane arkada iliklenen balensiz ve dolgusuz sutyen buldum onu giyiyorum, fakat o da alt tarafta ameliyat dikişlerime yakın olan yerde lastık kısmı acıtıyor nedense. Bazılarınızdan gormustum sanırım , onde iliklenen sutyenden bahsederken, maden sporcu sutyenini uzun sure giyecegiz onerisi olan var mı rahat edebilecğim bir sey olmalı
offffffffffffffffff ben ne zaman desteksiz sütyen arıcam acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa=(( ... Allahım nolur bi an önce nasip ettt......... Amin deyin kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrr =)))
Eki Görüntüle 864369 benim kullandıgım medikal sporcu sütyeni bu hem önden fermuarlı hem arkadan kopçalı giyimi rahat. Sadece daha kapalı kıyafetler tercih etmem gerekiyor yoksa yakası açık kıyafetlerden gözüküyor çirkin görüntü oluyor haliyle.
pentinin üçgen dışında da balensiz lazer kesim bir modeli olması lazım, hem de üçgen gibi çok açıkta bırakmayacak bir model bence, siyah ve beji vardı yanlız sadece..
size mi denk gelmedi acaba..
Arkadaşlar,
sporcu sutyen dedikleri iliklenen yeri olmayan sutyen, ameliyat sonrası kollarınızı kaldıramazken nasıl giydiniz bu sutyeni? Ben TCHIBO dan bir tane arkada iliklenen balensiz ve dolgusuz sutyen buldum onu giyiyorum, fakat o da alt tarafta ameliyat dikişlerime yakın olan yerde lastık kısmı acıtıyor nedense. Bazılarınızdan gormustum sanırım , onde iliklenen sutyenden bahsederken, maden sporcu sutyenini uzun sure giyecegiz onerisi olan var mı rahat edebilecğim bir sey olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?