korkularınız varmı sizinde?

forumun açıkta olsa sana her şekilde bildirmesi gerek ben o secenegi sectim işte

tatlım bide haftaiçi işten çıkıp, ing kursuna gidiyorum.ben üniv de hazırlık okumadım.şimdi gerekli oluyo.nişanlım ing. konuşmak istiyo,çünkü yurt dışında yaşamış işi gereği ingilizce konuşmak zorunda evdede konuşmak istiyo.bende evlenene kadar gideyim bari dedim.ama tabi mecburen haftaiçi akşam gidiyorum çünkü haftasonları düğün hazırlıkları var,ama cenazem yakındır bu yorgunluğa mafoldumben

Aman allah korusun yaa dikkat et kendine zaten düğün telaşı başlı başına yorgunluk hele bide biz çalışanlara ekstra yorgunlukkakannehir Kendimize iyi bakmalıyız biz lazımızzz kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar, aşağılarda kalmışızzz
bir el atalım şu olaya. ya bu blog bırakalım 2010 dan devam edelim yada bunu böyle aşağılara bırakmayalım

2010 dan devam edelim kızlar..
mantıken başlıga uyalım bencede..aklinialirimsmile

bende cok korkuyorum ve genelde herkeste olan bişey sanırım.. cevrede gordukce psikopat kocaları ilerde evlenınce benım nişanlımda böyle olur mu diye dusunuyorum.. öyle biri değil ama ne bilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…