korkularınız varmı sizinde?

ayyyy ama çok güseldiiii yaaa özellikle film izlerkennn uyuyakalmışız ikimizdeee bi uyandım ölece bana bakıo opuyorumnanaktan çokkk güzel bi duygu sevdiğinin göğsünde uyumak :kedi:

Kesinlikle hiçbişeye değişmemmm süper bi duyguuu göğsünde yatmak boshayallersmile

ya nie öle hissederki insan.ne bilim ben özellkle yanlız kaldığımız zamnlarda hep göğsüne yatarım huzue verio bana.sarılırken bile hep başımı omzuna yaslarım.çokkk farklı bi duygu.adını koyamıorum bir türlü.

Sahipliği bağlılığı hissettirir bana kendimi çok özel hissederim. Sadece ben onun göğsüne yatabiliyorum sadece bana ait bu tenindeki kokuyu koklamak sadece bana sarılıyo böyle doyasıya içten ... boshayallersmile

ben göğsünde uyumaya fırsat bulamadım ama eminim çok güzel bir duygudur...
Mutfaktayken gelip arkamdan sarılması çok güzeldi... O an kendimi evimizde hissettim sanki sadece ikimiz vardık

ewet canım ya.göğsünde yatarken kalp atışlarının ritmini duymak.nefes alışını hissetmek çok güzell.
offff ooofffff aşkımı ben çok seviorummm. :asigim:

biz yıllardır beraber tatile gidiyoruz zemuszemus
biz beraber büyüdük nerdeyse,hatta lise sona kadar yazlıklarımız bile yan yanaydı,ama liseden sonra üniv. de artık aileler olmadan tatile gitmeye başladık.yani balayı komik olacak bizim için.
ama biz yaklaşık 4 aydır falan hiç öyle romantik dakikalar yaşayamıyoruz :kedi:

aaa nie canım nie dört aydır bakim

şaka maka 3 ay kaldı yaa ne kadar çok aşkımla kavuşmayı istesemde içim burkuk yinede ya. :sinifsinif:

ya yoğunluk çok ayrıda önemli olan o yoğunluk arasında azda olsa vakt bulablmek canım. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…