korkularınız varmı sizinde?

İtiraf ediyorummmmmmm Haftasonu il dışına gittik kaçamak yaptıkkk boshayallersmile Onunla olmakk yolculuk yapmakk herşey süperdii ne zamandır alışverişlerden düğün nikah telaşında unutmuştuk birbirimizi başbaşa bişeyler yapmak güzel geldiiii dün akşamda çok sevdiğimiz yakın arkadaşlarımızın evindeydik rahat rahat ev ortamı süperrrr sanki kendi evimiz gibi sarılıp oturup hepberaber tv izledikk çay içtikk :asigim:Şeniz

ayy haftasonu aşkım arabayla aldı beni biyere gidioruz dedi sölemedi ama.bende meraklandım tabiki.baktım şehrden çıkıours.meraktan çatlıcam ama.bi baktım geldiğimz yer ilk zamnlarda gidipte çok güzel zman geçrdiğimz ve ondan sonra çok gtmek isteypte gidemediğimz bi yer.aslında yakın uzak değil ama.gidemememiştk işte.oraya götrdü aşkım beni.orda bide arkadaşı vardı yazlığı onu ayarlamış eve bi girdk tabi ben tırsa tırsa giriorum.girer grmez kapıda güller içeriye kadar.sonra aşkım gidemediğimiz bir film vardı onu almış filmm izledik en sevdiğim cipslerden almışş yedik içtk eğlndk işte :kedi:

Sadece bu kadar mı yaniiii :roflol::jeyyar:

oy oy oooyy itiraflar bölümüne hoşgeldiniz...
Sakın bana bu kadar anlattıklarınızdan sonra sizi öpmediklerini söylemeyin
:jeyyar:
Benimkiyle böyle yalnız kalsak, ne yapar bilmiyorum. zemuszemus
Zavallı zaten haftasonları gelebiliyo onda da sadece odada beraber kalabiliyoruz boshayallersmile

ayyyy ama çok güseldiiii yaaa özellikle film izlerkennn uyuyakalmışız ikimizdeee bi uyandım ölece bana bakıo opuyorumnanaktan çokkk güzel bi duygu sevdiğinin göğsünde uyumak :kedi:

ayy ne güzel yaa (
Bende yatıp uyumak istiyorum...
Bu haftasonumu çok iyi değerlendirmem lazım, aşkım uzun süre gelemeyebilir...
Geceleri kötü oluyo, aşkım karşı evde yatıyo (ablamlarda) bende bizim evde, çok yakın ama aynı zamanda uzak oluyoruz birbirimize (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…