ayyyy itocummm canım benimmm tutturdun söle söle diee akannehir
ayıp kızz ayııııppp aaaaaaa sempatiksalakcinni
Minellll AŞŞŞŞKKKK
ne güselll boshayallersmile
:asigim:
Devamıda vardı tabi :lepi::kedi::1rolleyes:
:asigim:
Devamıda vardı tabi :lepi::kedi::1rolleyes:
Nasıl yaniii yaaaaaa :kedi:CADIARZU:içelim:
ayy haftasonu aşkım arabayla aldı beni biyere gidioruz dedi sölemedi ama.bende meraklandım tabiki.baktım şehrden çıkıours.meraktan çatlıcam ama.bi baktım geldiğimz yer ilk zamnlarda gidipte çok güzel zman geçrdiğimz ve ondan sonra çok gtmek isteypte gidemediğimz bi yer.aslında yakın uzak değil ama.gidemememiştk işte.oraya götrdü aşkım beni.orda bide arkadaşı vardı yazlığı onu ayarlamış eve bi girdk tabi ben tırsa tırsa giriorum.girer grmez kapıda güller içeriye kadar.sonra aşkım gidemediğimiz bir film vardı onu almış filmm izledik en sevdiğim cipslerden almışş yedik içtk eğlndk işte :kedi:
Sadece bu kadar mı yaniiii
İtiraf ediyorummmmmmm Haftasonu il dışına gittik kaçamak yaptıkkk boshayallersmile Onunla olmakk yolculuk yapmakk herşey süperdii ne zamandır alışverişlerden düğün nikah telaşında unutmuştuk birbirimizi başbaşa bişeyler yapmak güzel geldiiii dün akşamda çok sevdiğimiz yakın arkadaşlarımızın evindeydik rahat rahat ev ortamı süperrrr sanki kendi evimiz gibi sarılıp oturup hepberaber tv izledikk çay içtikk :asigim:Şeniz
ayy haftasonu aşkım arabayla aldı beni biyere gidioruz dedi sölemedi ama.bende meraklandım tabiki.baktım şehrden çıkıours.meraktan çatlıcam ama.bi baktım geldiğimz yer ilk zamnlarda gidipte çok güzel zman geçrdiğimz ve ondan sonra çok gtmek isteypte gidemediğimz bi yer.aslında yakın uzak değil ama.gidemememiştk işte.oraya götrdü aşkım beni.orda bide arkadaşı vardı yazlığı onu ayarlamış eve bi girdk tabi ben tırsa tırsa giriorum.girer grmez kapıda güller içeriye kadar.sonra aşkım gidemediğimiz bir film vardı onu almış filmm izledik en sevdiğim cipslerden almışş yedik içtk eğlndk işte :kedi:
ohh kısslarr aç var tok varr yaaa
i.t.o kullanıcısından alıntı
ohh kısslarr aç var tok varr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?