- 21 Ekim 2022
- 50
- 47
- 29
- Konu Sahibi bagdagul hale
Öncelikle herkese hayırlı geceler. Bu siteye girip okuduğum keyif aldığım yardım aldığım o kadar cok anım olduki ama birgün buraya üye olup yardım isteyeceğim aklıma gelmezdi. Öncelikle 15 şubat 2022 tarihinde 7 yaşındaki kardeşimi canımın yarısını kalp krizinden kaybettim. Bu kayıp cok ani oldu malesef kardeşim ölene kadar meğer ölümün varlığını bile unutmuşum sanki ölüm uğramıycak gibi yaşamışım ama ne zaman kardeşim öldü o zaman acı bi şekilde ölümün varlığından haberdar oldum. Zor zamanlar geçirdim kardeşim öldükten kısa süre sonra 2 aylık hamile olduğumu öğrendim. Aslında 2 tane daha yavrum var 3. Bu. Bebeğime tutundum yavrularıma tutundum zaman bi şekilde canımı acıta acıta geçti ve 23 gün önce doğum yaptım. Bebeğim doğunca 8 gün yoğun bakımda kaldı enfeksiyon kapmış anne karnında ve solunumu yavaştı cok şükür şimdi yanımda koynumda ama bende aşırı şekilde korku başladı. Ama nasıl korku anlatamam canımı oyuyolar sanki nefesim daralıyo her an yavrularıma bişey olcak korkusu beni mahvediyo sürekli kontrol ediyorum geceleri uyuyamıyorum kardeşime olanlar yavrularıma olcak diye korkuyorum içim bi türlü rahatlamıyo kimseye anlatamıyorum derdimi ne olur bişey söyleyin kafayı yemek üzereyim artık psikoloğa gitsemmi diye düşünüyorum ilac başlatır ama emziriyorum içemem birine anlatıyorum bişey olmaz korkma diye geciştiriyolar yavaş yavaş tükeniyorum hayat enerjimi kaybediyorum farkındayım.