Korkularım:(

duammm

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
57
29
8
35
Merhaba.. sacmasapan korkular yasiyorum , paranoya oldum iyice panik atak haller .. bir bucuk senelik evliyim vajinismus yasadim bu surecte agir depresyon gecirdim yeneli bir ay oldu hala bazi sikintilarim var. Buarada hasta oldum srkli biseyler cikiyor heryerimde buseferde adetten on gun sonra kanamam oldu dr idrarinda kanama dedi. Kadin dogumada randevu aldim gidicem surekli acaba biseymi var ya cocugum olmazsa. Acaba esimde problem varsa .. ya bide cocuk icin senelerimiz gecerse, ya soleyse ya boyleyse, surekli kaygilarim var bu konuda. Sonra bide teselli veriyorum kendime tip cok ilerledi elbet olur. Dusunun birde gecen sene esimin problemleri olustu onun hornonlarina fsh vs bakildi normal hersey. Simdide acaba eksik bisi yaptilarmi acaba sperm sayisi fln nasil dusunceler sardi iyice kafayi yedim dusunmekten esime desem adamida strese sokucam. Ama bu bnm problemim farkindayim. Napmam lazim akil verin lutfen

öncelıkle allah sıfa versın cnm ve sakın ol derım bu strestle saglıklıda olsan cocuk olmaz hemen kendıne bı hobı edın derım bnm de cocugum olmuyo tedavı goruorm ve kendıme hobı buldm bu saatlere kaar ev esyalarımı süsledim taşlarla o kadar huzurluydum anlatamam ve ınan bugun dıger gunlerden daha mutluydum

Canım, inan ki boşuna üzüyorsun kendini. Bak ne güzel vajinusmusu yenmişsin. Şimdi de çocuğum olmaz mı diye kendini yiyip bitiriyorsun üstelik hiçbirşey yokken. İdrar yollarında sorun varsa bu çok kolay tedavi edilen birşey. Ben her kış idrar yolu enfeksiyonu geçiririm ve hemen yenerim. Oramda buramda birşey çıkıyor demişsin. Hangimizin çıkmıyor Allah seni inandırsın, 6-7 ay önce iç kısmında öyle kocaman bir şey çıktı ki şark çıbanı sandım. Ama hiç tınmadım üç gün sonra patladı gitti. Çocuk meselesine gelince... Hemen bir doktora gidiyorsun; eşin de hemen sperm ölçümü yaptırıyor. Benim 1,5 senedir çocuğum olmuyor mesela. Dün bir doktora başladım. Bana bütün testleri yaptırdı 1 saatte. Bir tane kaldı onu da hemen yaptıracağım. Kafam rahat bir şekilde hamiş olacağım. Üstelik benim eşim her ay şehir dışında; ay sonlarında geliyor eve sadece. O kadar özlüyorum ki Ne güzel eşin yanında bak..Keyfinizi bozmayın hiç. Eşini de strese sokma. Farzet ki bir sorununuz çıktı.. Ya yumurtası spermi olmayan insanlar çocuk sahibi oluyor. Lütfen kendini bu kadar üzme canım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…