Korkudan kürtaj olamıyorum

tulaykrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
106
0
96
41
Ankara
arkadaşlar korkudan kürtaj olamıyorum beynim durdu ne yapcam saşırdım o kadar cok korkuyorumki bunu anlatamam bana birileri dogruyu söylesin acı oluyormu?

arkadaşlar korkudan kürtaj olamıyorum beynim durdu ne yapcam saşırdım o kadar cok korkuyorumki bunu anlatamam bana birileri dogruyu söylesin acı oluyormu?

cnm bende kürtaj oldum eger narkoz verılecekse korkacak bişi yok hissetmiyorsun hakkında hayırlısı cnm

selam bende 22 eylülde kürtaj oldum.narkoz verip uyuttular hic birsey duymuyosun ki acisin, kenlikle hic bir aci olmuyoooo.bebegini isteyerek mi aldiracaksin??zaten mecburi olsa korksanda korkmasanda alirlar.ama korkulcak hic bir sey yok unutma.

canım ilk kez gebelik yaşıyorsan genel anestezi yapıyolar ve uyuyorsun uyandığında herşey bitmiş oluyor. Benimki ilk gebeliğimdi ve uyuttular hiç anlamadım.ınanki korkulacak birşey yok. Çok korkuyorsan söyle ozaman doktoruna genel anestezi ile yapsınlar.Bu arada nedenini öğrenmek için mutlaka patoloji sonucu iste. Geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun öncelikle.kürtajın anestezi dışında başka şekli var mı bilmiyorum ama sana sormuyolar ki zaten direkt anesteziyle uyutuyolar.kesinlikle hiçbişey duymuyosun hiç korkma.15 dakikalık bi işlem kesinlikle hiçbişey hissetmiyosun.ameliyathanede uyuyosun odada gözünü açıyosun.sakın korkma.sağlığını tehdit eden bi durum varsa sakın gecikme.

2 kere kürtaj oldum
ikisindede genel anestezi aldım
uyandığımda hiç bişey hissetmiyodum

umarim zorunlu bir kurtajdir cnm .ve kolyaca halledilebilir

genel aneztezi iste,bişey hissetmiyosun..ama sonrasında bikaç gün sancım ve kanamam olmuştu ağrı kesici içmiştim.

bende kurtaj olmustum ama tabı uyuttular anestezı ıle uyandıgımda hersey bıtmıstı bebegımden kalan kucuk parca da

burda bisey fark ettim herkes korma etme 15dakikalik is deyip geciyor kimsede demiyorki yapma etme allah vergisi o diye okadar insanlar var bebek isteyen ve senelerdir olmayan siz napiorsunuz bakamam edemem deyip aldirmaya kalkiorsunuz kiniyorum sizi..disardaki kediler bile bebegini dogrup birakmiolar disarda ...siz nasil kiycaksiniz o karninizdaki yavruya...ne durumda olursaniz olun oda bir candir..allah verdi allah alir onuda bu dünyada yiyecek ekmegi yoksa saten onu allah alir geri...madem bebek istemiosunuz korunun ya okadar seyler var korunmak icin eczaneler bedava veriolarmis duyduma göre ..YINEDE SEN ALDIRMA BACIMMM....nasil kiycaksin o bebise..selametle kalin kizmayin bana..

bilip bilmeden neden bu şekilde yorum yapıyorsun arkadaşım arkadaş belki doktor müsadesiyle aldıracak bebeğini bence şuan ben seni kınadım hem herkesin kendi fikri istediğini yapabilir:dilcikar:

önceliklen geçmiş olsun ama hiç acıtmıyor anasteziylen yaparlarsa hiç bişe duymuyorsun hemen kalkıp eve gelirsin canım sonrada bi pişmanlık duyarsın kürtaj olduktan sonra ilişkiye girme hemen enfeksiyon kaparsın 1 ay sonra

neden kürtaj olman gerekiyor bebek içinde öldümü önemli bi problem mi eğer değilse ne olur aldırma onunda canı var küçücük masumum Rabbim ömür vermediyse zaten ölür vebali ağır inşallah zorunlu bi nedendir acısına gelince ablamın bebeği öldü karnında kürtaj oldu doğum daha kolay acısı felaket bişey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…