Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar korkudan kürtaj olamıyorum beynim durdu ne yapcam saşırdım o kadar cok korkuyorumki bunu anlatamam bana birileri dogruyu söylesin acı oluyormu?
arkadaşlar korkudan kürtaj olamıyorum beynim durdu ne yapcam saşırdım o kadar cok korkuyorumki bunu anlatamam bana birileri dogruyu söylesin acı oluyormu?
burda bisey fark ettim herkes korma etme 15dakikalik is deyip geciyor kimsede demiyorki yapma etme allah vergisi o diye okadar insanlar var bebek isteyen ve senelerdir olmayan siz napiorsunuz bakamam edemem deyip aldirmaya kalkiorsunuz kiniyorum sizi..disardaki kediler bile bebegini dogrup birakmiolar disarda ...siz nasil kiycaksiniz o karninizdaki yavruya...ne durumda olursaniz olun oda bir candir..allah verdi allah alir onuda bu dünyada yiyecek ekmegi yoksa saten onu allah alir geri...madem bebek istemiosunuz korunun ya okadar seyler var korunmak icin eczaneler bedava veriolarmis duyduma göre ..YINEDE SEN ALDIRMA BACIMMM....nasil kiycaksin o bebise..selametle kalin kizmayin bana..