• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku panik ne denirse artık

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Merhaba,1 saat evvel bebeğimi uyutmak icin emziriyodum havalar sıcak olduğu için salona yer yatağı yaptım küçük bisey biz koltukta bebegim orda yatıyor neyse ışıkları da los yaptım aradan geçti 10 dakika. Tam dalmış kızım benbende bekliyorum uyusun diye icerdenbi ses. Kapı zorlanıyor. Allah allah dedim herhalde komşu yanlışlıkla bizim kapıyı zorluyor biraz bekledim baktim gecmiyor baya baya zorliyo hemen toparlandim kalktim yerimden hırsız dedim bu var gucunle saldir bebeğini koru. O an ki korkuyu endişeyi üzüntüyü anlatamam size. Elime ne gecirdiysem ki bu kumandaydi halbuki masada cam şişe var. Panik ışte.Tam kapıyı açtım o da açtı aramızda koridor. Esimmis gelen. 2 saat erken çıkmış. Hiçbirşey hissedemedim bişey diyemedim dondum geri coktum yere agladim eller kollar titriyo kalp gum gum gum. Paylasmak istedim allah dusmanimim başına vermesin başına hırsızlık olayı gelen var mi isteyen paylasabilir ?

Komsu mu zorluyor kapiyi ki ara oyle dusundun :)
Ben esimdir diye dusunurdum
Hirsiz korkum yok benim...niye hirsiz gelsin ki ...

Komsu mu zorluyor kapiyi ki ara oyle dusundun :)
Ben esimdir diye dusunurdum
Hirsiz korkum yok benim...niye hirsiz gelsin ki ...

Eşimin 10 da çıkması lazımdı erken geldi ilk defa hal bu ki mesaj da atmış gormemisim o yüzden ihtimal vermedim bi de benim esim de ilk tasindigimiz sıra alt komşunun kapısını anahtarla zorlamış evleri karıştırmış olur yani. Çok kötüydü ya en son çok küçükken gece balkonumdam yan balkona 3 tane hirsizin geçtiğini görmüştüm yatarkemn

Bende hırsızlık olayı yaşamistim ama farkedemedim.

Yani evimde hiçbişeye dokunulmadan altınlarım çalınmıştı farkettigimde ne zaman çalındığıni blr bilmiyordum:eek:

Konusu açılmışken altınlarını çalan sinsi pislik yaratık. ....... anladın sen...

Her neyse sizin için de diyebileceğim eşiniz haber versin gereksiz korkuya mahal vermesin :eek: geçmiş olsun.

Benimkisi çok fenaydı.
Rüyamda sabaha karşı çinli bir kadınla eşimi aynı iş yerinde flörtleşip öpüşürken falan görmüştüm. Kan ter içinde uyanıp " kim o çinli?" Diye telefonla arayıp hırsımı alamamıştım ki öğleden sonra kapım zorlanmıştı. Ben kapının arkasından "bak git polisi arıyorum" dedikçe siyahlar giyinmiş kişi inatla kapıyı kurcalıyordu.
Ne zeka tam gerizeka misali elimde erkek terliği ile kapıyı açtım ki ne göreyim; Çinli bir kadın:KK53:

Önce Türkçe sonra İngilizce bağırmıştım. Kadın da yukarı kaçmıştı. Sonra kapı kapı apartmanı dolaştım ve üst katımızda yakaladım. Meğer üst katın çocuk bakıcısıymış ve ilk günü olduğu için kapıları karıştırıp benim dairemi zorlamış.

Eşime "çinliyi buldum" dediğimde çok şaşırmıştı.

Allah hırsızdan uğursuzdan korusun.

Benimkisi çok fenaydı.
Rüyamda sabaha karşı çinli bir kadınla eşimi aynı iş yerinde flörtleşip öpüşürken falan görmüştüm. Kan ter içinde uyanıp " kim o çinli?" Diye telefonla arayıp hırsımı alamamıştım ki öğleden sonra kapım zorlanmıştı. Ben kapının arkasından "bak git polisi arıyorum" dedikçe siyahlar giyinmiş kişi inatla kapıyı kurcalıyordu.
Ne zeka tam gerizeka misali elimde erkek terliği ile kapıyı açtım ki ne göreyim; Çinli bir kadın:KK53:

Önce Türkçe sonra İngilizce bağırmıştım. Kadın da yukarı kaçmıştı. Sonra kapı kapı apartmanı dolaştım ve üst katımızda yakaladım. Meğer üst katın çocuk bakıcısıymış ve ilk günü olduğu için kapıları karıştırıp benim dairemi zorlamış.

Eşime "çinliyi buldum" dediğimde çok şaşırmıştı.

Allah hırsızdan uğursuzdan korusun.

Ohaaa malum olmuş :)))) off bizim alt katta kadınlar vardı pavyon çalışanları neyse o zamanlar da abim bizdeydi. Esim gidip gelmiş markete kapıyı baya tikamis sonra vurmuş delikten bakiyo acmiyo diyo :D acsana lan demiş abim şaka yapiyo bilerek acmiyo sanmış neyse sonra n oldu dedim kadın açmış kapıyı yarıya kadar bembeyaz bir yuz gozler fal taşı gibi korkmuş kadın baya bişey diyememiş esim de ozurdilemis çıkmış yukarı. Dedim o kadın kesin aglamistir sen gittikten sonra :D

Back
X