- 28 Nisan 2013
- 1.977
- 179
- 173
Merhaba arkadaşlar , benimde sizler kadar rahatsız edici bi problemim hatta benim için çok rahatsız edici olmaya başladı. Herkesin küçüklükte korku fobisi olmuştur elbette benimde vardı fakat benim ki artık küçüklüğüde geçti şu an 19 yaşındayım ve hala karanlıktan korkuyorum bazen amannn olcaksa olsun bir şey deyip takmıyorum bazende bu illet beni öldürüyorgece lavabo ihtiyacım olduğunda odamın ışığından başlayarak yakmaya başlıyorum her tarafı sonrada koşarak geri gidiyorum yaz kış odamızın kapısı kapalıdır biraz çekingenlikten hani üstüm açılır evde erkek var gibisinden en çokta korkudan özellikle sabah ezanının sesinden ve o an ki karanlıktan çok ürküyorum . Dün gecede bizim üst katımızda tek odalı çatımız var orda yatalım dediler ben evde tek kalır korkarım diye zorla ikna oldum yattım inanın bana ona yatılmak denirse bir yandan böcek gelicek korkusu (böceklerden nefret ederim ) bir yandan da karanlık gece 2 saatlik uykudan sonra kalktığımda ayağımı katlamaktan ağrı çektimm sonra annem namaz için kalkınca indim eve ve bir kaç saatte orda uyumaya çalıştım sabah iş vardı bu yüzden korku bunun üzerine geçemedi. Ben artık bunun ruhsal bir problem olmaya başladığını düşünüyorum ve bunu ne zaman yeneceğim konusunda hiç bir fikrim yok bazı geceler erkek arkadaşıma kulaklık kulağımızda kalsın telefon açık uyuyalım diyorum oda bu konuda yardımcı oluyo fakat o olmayıncaa .s