• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korku filmi

Korkunç değil ama iğrenç bir film tavsiye etmem gerekirse insan kırk ayak ama kusarsan benden değil:))

Korkunç değil ama iğrenç bir film tavsiye etmem gerekirse insan kırk ayak ama kusarsan benden değil:))
Fragmana baktım şimdi merak edip o neydi gızzzz😱😂 kuzuların sessizliği tadında bir filme benziyor ilginç ve iğrenç ama izlicem sanırım 🤔

Fragmana baktım şimdi merak edip o neydi gızzzz😱😂 kuzuların sessizliği tadında bir filme benziyor ilginç ve iğrenç ama izlicem sanırım 🤔
Hemde nasıl,hatırladıkça midem bulanıyor 😂
Hemen izle ikisi ve üçü de var, ama ben bakmadım onlara kalbim ve midem dayanmadı:D

Hemde nasıl,hatırladıkça midem bulanıyor 😂
Hemen izle ikisi ve üçü de var, ama ben bakmadım onlara kalbim ve midem dayanmadı:KK70:
Canımmm.. Konu tekrar karşıma çıkınca yazayım dedim... Filmi ciddi ciddi oturup izledim 🙈 inan sonunda adamın dediğini yapacağına hiç ihtimal vermemiştim bu nasıl birşeydi.. Ben ne izledim öyle hala inanamıyorum 🙄🙄 ama filmin ikisi ve üçü kalsın ben artık daha fazlasına dayanamam 😂😂

Ben çok severim korku türünü ya yüzlerce izlemişimdir😂 ama şu an aklıma isim gelmiyor 😑 annabelle serileri geliyor bir tek

Canımmm.. Konu tekrar karşıma çıkınca yazayım dedim... Filmi ciddi ciddi oturup izledim 🙈 inan sonunda adamın dediğini yapacağına hiç ihtimal vermemiştim bu nasıl birşeydi.. Ben ne izledim öyle hala inanamıyorum 🙄🙄 ama filmin ikisi ve üçü kalsın ben artık daha fazlasına dayanamam 😂😂
Ahahha bende bi şok geçirmiştim🤣🤣 2. Si daha kötü 12 kişiye yapıyor😅 ortada olan kız tam bir salak yahu sen kaç arkadaşını sonra kurtarırsın😐

Ahahha bende bi şok geçirmiştim🤣🤣 2. Si daha kötü 12 kişiye yapıyor😅 ortada olan kız tam bir salak yahu sen kaç arkadaşını sonra kurtarırsın😐
Evet bende çok gıcık oldum ona.. Bir de ne bileyim kurtulan olur diye umut etmiştim zaten filmde çok oyuncu yoktu hepsi de sonunda öldü 😂😂

Evet bende çok gıcık oldum ona.. Bir de ne bileyim kurtulan olur diye umut etmiştim zaten filmde çok oyuncu yoktu hepsi de sonunda öldü 😂😂
Normalde hep bir kız karakter kurtulur böyledir bu😂
Ama bu olaydan sonra artık yaşasan ne yaşamasan ne😅
En şanslısı en öndeki söylemeden edemeyeceğim,o yutmuyor ne güzel arkası çok ilgilendirmez🤣

Ayy çoktandır unutmuştum mesajınızı görünce yine hatırladım 🤮 bir de bunun 2.ve 3.sü de var. Sanırım 3.sü hapishanede geçiyor. Düşünsenize kocaman bir kırkayak 🤮🤮
Ay valla yaa o onunkini o onunkini artık😬
2. De de 12 kişiye yapılıyormuş 🤢
Filmden sonra kustum bi başım döndü 🤣

Imbd puanı yüksek yabancı korku filmleri genellikle basarili oluyor.
Ben dün dönüşüm diye bi türk filmi izledim sana onu öneririm. Bizim korku filmleri adına bu olmuş dedim bence izlemelisin.

Back
X