Fragmana baktım şimdi merak edip o neydi gızzzzKorkunç değil ama iğrenç bir film tavsiye etmem gerekirse insan kırk ayak ama kusarsan benden değil:))
Hemde nasıl,hatırladıkça midem bulanıyorFragmana baktım şimdi merak edip o neydi gızzzzkuzuların sessizliği tadında bir filme benziyor ilginç ve iğrenç ama izlicem sanırım
İzlicem bakalım yüreğim kaldırırsa bakarım diğerlerine deHemde nasıl,hatırladıkça midem bulanıyor
Hemen izle ikisi ve üçü de var, ama ben bakmadım onlara kalbim ve midem dayanmadı
Canımmm.. Konu tekrar karşıma çıkınca yazayım dedim... Filmi ciddi ciddi oturup izledimHemde nasıl,hatırladıkça midem bulanıyor
Hemen izle ikisi ve üçü de var, ama ben bakmadım onlara kalbim ve midem dayanmadı
Uff bayılırım bütğn seriyi izledimKorkunç değil ama iğrenç bir film tavsiye etmem gerekirse insan kırk ayak ama kusarsan benden değil:))
Ahahha bende bi şok geçirmiştimCanımmm.. Konu tekrar karşıma çıkınca yazayım dedim... Filmi ciddi ciddi oturup izlediminan sonunda adamın dediğini yapacağına hiç ihtimal vermemiştim bu nasıl birşeydi.. Ben ne izledim öyle hala inanamıyorum ama filmin ikisi ve üçü kalsın ben artık daha fazlasına dayanamam
Ben ilkini zor izledimUff bayılırım bütğn seriyi izledim
Evet bende çok gıcık oldum ona.. Bir de ne bileyim kurtulan olur diye umut etmiştim zaten filmde çok oyuncu yoktu hepsi de sonunda öldüAhahha bende bi şok geçirmiştim2. Si daha kötü 12 kişiye yapıyor ortada olan kız tam bir salak yahu sen kaç arkadaşını sonra kurtarırsın
Normalde hep bir kız karakter kurtulur böyledir buEvet bende çok gıcık oldum ona.. Bir de ne bileyim kurtulan olur diye umut etmiştim zaten filmde çok oyuncu yoktu hepsi de sonunda öldü
Biraz severimde böyle pis şeyleriBen ilkini zor izledimnasıl başardın bunu
Ayy çoktandır unutmuştum mesajınızı görünce yine hatırladımKorkunç değil ama iğrenç bir film tavsiye etmem gerekirse insan kırk ayak ama kusarsan benden değil:))
Ay valla yaa o onunkini o onunkini artıkAyy çoktandır unutmuştum mesajınızı görünce yine hatırladımbir de bunun 2.ve 3.sü de var. Sanırım 3.sü hapishanede geçiyor. Düşünsenize kocaman bir kırkayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?