korkmazin tencere seti

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı

kizlar korkmazin bu tenceresini begendim internetten.yurtdisinda yasiyorum.tr yeye gelince aynisindan satin alacagim.sizce kalitesi nasil korkmazin.bu setin fiyati 170 tl.

canım ben de çeyizime korkmazın bu setini aldım. 156 tl ye.

henüz kullanmadım tabii paketinde duruyor. ancak korkmaz çelik tencere konusunda iyi bir markadır. güvenerek aldım. annemin yıllardır kullandığı tencereler var. korkmaz, paksan, taç markaları. senin beğendiğinde de benim aldığımda da belki sapların da metal olması sorun yaratabilir, ocağın ayarını yükselttiğimizde. ama şimdi silikon tencere sapı tutacakları var. alırız birkaç tane geçinir gideriz..

senin setinde cok hos canim.gule gule kullan.ben henuz almadim.yurt disinda yasadigim icin ancak interntten bakabiliyorum.goruntuleri cok guzel.ben elektirikli ocak kullaniyorm.gazli degil.o yuzden saplari konusunda problem yasamam herhalde.

sağol canım teşekkür ederim..

özelden mesajını cevapladım. bir de oraya bak bakalım. geldiğinde sipariş edersin, en uygun bulduğun yerden.. elektrikli ocak konusunda birşey diyemeyeceğim. gazlı için de ısınmaz diyorlar ama geçen yıl bir arakadaşım bernardodan almıştı benzer saplı tencereleri, ocağı fazla açmasan da, uzun süre ocakta kalınca ısınıyor diyor. ona dayanarak söylemiştim. yoksa henüz tecrübe etmedim..

sen hangi ülkedesin?
almanyadaysan ben de sana oradaki fissler düdüklü tencere fiyatlarını sorayım. burda çok pahalılar, eğer orda uygunsa birilerine getirtmeyi düşünüyorum da.

bende korkmaz aldım kullanmadım henüz ama kalitesine güveniyorum inşallah pişman olmayız..

ben kullanıyorum aynı modelden çok memnunum sapları da kullanışlı fiyatı da kalitesine göre çok uygun

benim çeyizimde de korkmaz tencere takımları. Ben kalitesine güveniyorum.anneme de senin bu takımı aldım perla modeli sanırım.ama ben 6-7 ay önce 124 tl ye almıştım biraz daha araştır istersen fiyatı bana fazla geldi

sen hangi ülkedesin?
almanyadaysan ben de sana oradaki fissler düdüklü tencere fiyatlarını sorayım. burda çok pahalılar, eğer orda uygunsa birilerine getirtmeyi düşünüyorum da.

yok canim ya almanyada degilim teeeee guney afrikadayim.dunya kupasi olmustu ya gecen sene.

haklisin canim ben internet sitesinden baktim fiyata pahaliymis.taydinde aynisini soyledi.bir internet sitesinden arastirdim fiyatlar daha uygun.tr ye gelince iyice bir arastirip oyle almayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…