- 7 Şubat 2015
- 24
- 9
- 36
-
- Konu Sahibi pinkyworld
Merhaba arkadaşlar , çeyiz rüzgarı beni de sarsarken bunu sizinle paylaşmak istiyorum . Karaca ve Korkmazın yeni çeyiz setleri dikkatimi çekti. karacada tam takım çelik tencere var ama korkmazda vertex tencere takımı var sadece . Takımların içine dahil olan ve benim begendiğim yemek takımlarını da ekledim resim olarak, karar veremediğim şey; karacanın tencere ve çbk takımlarından o kadar çok kötü yorum duydum ki begendiğim yemek takımından vazgeçmek ile geçmemek arasındayım.Sizden de yardım istiyorum, kalite ve görüntü açısından siz olsanız hangisini seçersiniz ?
Bence çelikte kesinlikle korkmazı tercih etmeliydin ikinci olarak hisar çok kalitelidir çelikte. Seramikte karacadan çok şikayet var dökülme yapıyormuş schfer emsan yada aryıldız olabilirdi. Bende çelik tencere takımımı korkmazın vertex kırmızı olan modelini, seramik te aryıldız ecosera modelini düşünüyorum.yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar, en sonunda eşyalarımı aldım. tabi düşündüğümün biraz dışına çıktım biraz da düşünmediklerimden aldım ama en azından kafamda bitirdim. iyice kafayı bozcaktım çünkü düşün düşün
karaca çeyiz paketinden istediğim misafir yemek takımı ,çkb takımı ve kahvaltı takımını aldım.
tencereyi emsan aldım seramik setini de karacadan aldım. deneyip göreceğim artık, yorumlarımı buraya yazarım . umarım yanlış yapmamışımdır