Mutfak Dekorasyonu Korkmaz - Karaca yemek takımı ve çeyiz setleri karşılaştırması (yardım)

pinkyworld

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
24
9
36
Merhaba arkadaşlar , çeyiz rüzgarı beni de sarsarken bunu sizinle paylaşmak istiyorum . Karaca ve Korkmazın yeni çeyiz setleri dikkatimi çekti. karacada tam takım çelik tencere var ama korkmazda vertex tencere takımı var sadece . Takımların içine dahil olan ve benim begendiğim yemek takımlarını da ekledim resim olarak, karar veremediğim şey; karacanın tencere ve çbk takımlarından o kadar çok kötü yorum duydum ki begendiğim yemek takımından vazgeçmek ile geçmemek arasındayım.Sizden de yardım istiyorum, kalite ve görüntü açısından siz olsanız hangisini seçersiniz ?
37763220579441921624.jpg
full_margaret.JPG
92796949517334234595.jpg
FB,844,61,korkmaz-a8405-bone-selection86-parca-yemek-takimi.jpg

Merhaba arkadaşlar , çeyiz rüzgarı beni de sarsarken bunu sizinle paylaşmak istiyorum . Karaca ve Korkmazın yeni çeyiz setleri dikkatimi çekti. karacada tam takım çelik tencere var ama korkmazda vertex tencere takımı var sadece . Takımların içine dahil olan ve benim begendiğim yemek takımlarını da ekledim resim olarak, karar veremediğim şey; karacanın tencere ve çbk takımlarından o kadar çok kötü yorum duydum ki begendiğim yemek takımından vazgeçmek ile geçmemek arasındayım.Sizden de yardım istiyorum, kalite ve görüntü açısından siz olsanız hangisini seçersiniz ?
37763220579441921624.jpg
full_margaret.JPG
92796949517334234595.jpg
FB,844,61,korkmaz-a8405-bone-selection86-parca-yemek-takimi.jpg

cnm önccelikle hayırlı olsun :) benim çelik tencere takımım Korkmaz Vertex serisi ve inan bana çok kaliteli. Karaca'dan çelik tencere seti almanı önermiyorum, çünkü hem forumda hem de çevremde pek çok kişinin memnun kalmadığını biliyorum. Onun dışında yemek takımlarına diyecek yok :)

Yorumun için çok teşekkür ederim erotikbrokoli :) nick'ine bayıldım süper, çok orjinal :KK9:
vertex serisini de çok duydum herkes çok memnun ama işte margeret yemek takımı da pek sevimli :)
yani sen diyorsun ki karaca margeret yemek takımından vazgeç , diğeri daha güzel o_O

çelikte korkmaz bir numaradır. bende 3 lü tombik tencereleri ve standlı bıçak seti bir de rendesi var. hepsi harika çıktı

ya tatlım bi de kişisel fikrim: bu çeyiz paketleri daha avantajlı gibi görünüyor ama öyle değil. hem içinde de kalıcak. bence ayrı ayrı al. ben öyle yaptım. hepsini de uyguna getirdim. vaktin varsa internette biraz vakit geçir. muhakak istediğin takımı güzel bi indirmle yakalarsın.

canım bana kalırsa set alma ben çok araştırdım tek tek alırsanda aynı fiyata geliyor ve böylece istediklerini almış olursun. benim yemek takımım küthya kahvaltı karaca tencere setim korkmaz çatal bıçak büyük ihtimal hisar olucak ve düdüklümde fissler olucak böylece istedklerimi almış olacağım aynı fiyata ...bir düşün istersen

doğru kızlar çok haklısınız :KK39:
karışık olan kafamı birazcık toparladınız :KK68:
sanırım karacadan yemek takımını alıp korkmazdan tencereyi alıcam , netten bakınca çogu sitede indirim varmış zaten
bu site iyi ki var , çok teşekkür ederim hepinize :KK39:

Ayyyy benim yemek takimimdan :) Karaca'nın margaret yemek takımı :) çok güzel bir takım kullanmadım henüz ama kaliteli olduğu çok belli

margeret'a aşık oldum resmen , yaklaşık 5 aydır yemek takımı bakıyorum ama ilk gördüğüm takımı alıcam sanırım ; margeret çok güzel.
peli elanur84 bu yemek takımına sen nasıl bir çkb takımı aldın? piyasada çok fazla altın detaylı çkb takımı yok

ben açıkçası yemek takımı olarak da korkmaz'ınkini daha çok beğendim:) ama bence seçim yaparken tenceredense yemek takımı daha önemli, korkmazınki,nde hepi topu 4 tane tencere var, o seti alırsanız daha bir sürü tencere almanız gerekecek nasıl olsa, düdüklü, sığ tencere, sahanlar, cezveler, seramikler zart zurt..

Bana kalırsa karacadan vazgeç derim..zira ben aralık başında arkadaşıma çeyiz bakmak için girdiğim karaca mağazasından bi yemek takımına bayılıp alıp çıkmıştım.ürün kısa sürede teslim edildi parçaları kontrol etmeye kalktığımda 89 parçalık üründe 40-45 tane tabak değiştirmeye kalkınca sinirlenip tüm takımı kontrol etmedim,etsem 60 ı falan bulacaktı heralde. porselenlerde çıkıntılar,sivilce gibi koparmak istediğin nokta nokta porselen kalıntıları,elle dokunduğunda normal görünen ama ışıkta baktığında kazınmış gibi lekeler..siyah nokta ve yaldız kaymalarını saymıyorum bile.
Ama çok beğenmiştim başkasıyla değiştirmek yerine o takımdan komple yeni takım istedim,elimdekini bıraktım.Geldiği zaman aramadılar,ben defalarca aradım açmadılar.en son müşteri hizmetlerini aradım onlar mağazaya ulaşıp beni aradılar.Neyse gittim yeni takımı almaya getrdiler önüme kontrol edecektik orda parçaları,kutuyu açtım benim iade ettiğim takım karşımda..Dalga geçer gibi onu önüme koydular sonra da pardon karışmış size gelen takımı başkası almış yenisini getirtelim dediler iyi dedim.
Uzun süre yine arayan soran olmadı,aradım ulaşamadım pazar günü gittim geldi mi diye sordum biz sizi aradık yurtdışındayım o takımı almıcam dediniz geri yolladık dediler.Konuştukları kişi ben değilim.Müşteri hizmetlerini aradım,iade etmek istediğimi söyledim iade yapmıyoruz dediler. Aralık ayında aldığım ürünü mart ayında hala teslim alamadım neyi iade etmiyosunuz zaten bende ürün yok ama param sizde dedim biraz ısrarla tamam dediler. 3 martta iade ettim. 3 ay oyaladılar ayrıca ürünlerin kalitesi de gerçekten rezalet..gittiğiniz mağazadaki teşhir ürünlerini elinize alıp inceleyin farkedeceksiniz zaten.

Hiper tencere setinin tüm tencerelerini kullanmıycaksın ve senin için oncelikli kriter tencere olmali yemek takimindan daha cok kullanicaksin.artik kahve makineleri var cezveler gereksiz olucak yer kapliycak belki duduklunu begenmiyceksin fissler tefal olsun diyceksin az ve kaliteli al tercihin korkmaz olsun derim korkmazinda cok guzel yemek takimlari var onlarada bakabilirsin

yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar, en sonunda eşyalarımı aldım. tabi düşündüğümün biraz dışına çıktım biraz da düşünmediklerimden aldım ama en azından kafamda bitirdim. iyice kafayı bozcaktım çünkü düşün düşün :KK51:

karaca çeyiz paketinden istediğim misafir yemek takımı ,çkb takımı ve kahvaltı takımını aldım.
tencereyi emsan aldım seramik setini de karacadan aldım. deneyip göreceğim artık, yorumlarımı buraya yazarım . umarım yanlış yapmamışımdır :KK47:
KARACA%20RAINBOW%207%20PR%20MOR%20ALUM.%20TENC%20SET-800x800.jpg
emsan-milas-6-parca-paslanmaz-celik-tencere-seti1243001485.jpg

Kızlar bi önerim var.Bime cuma günleri tencere falan geliyo.Chefs diye bi markanın ben ondan aldım. Karacanın granit serisine benziyor.Hatta aynısı diyebilirim.Arada bi geliyor.Takip etmeniz lazım.Almanızı tavsiye ederim.Annemede aldırdım oda çok memnun.Resimde pek net çıkmamış tanesi 25tlya.Günlük kullanım için çok iyi.

Eklentiler

• bim24ocak.jpg
    bim24ocak.jpg
    227,4 KB · Görüntüleme: 2.164
yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar, en sonunda eşyalarımı aldım. tabi düşündüğümün biraz dışına çıktım biraz da düşünmediklerimden aldım ama en azından kafamda bitirdim. iyice kafayı bozcaktım çünkü düşün düşün :KK51:

karaca çeyiz paketinden istediğim misafir yemek takımı ,çkb takımı ve kahvaltı takımını aldım.
tencereyi emsan aldım seramik setini de karacadan aldım. deneyip göreceğim artık, yorumlarımı buraya yazarım . umarım yanlış yapmamışımdır :KK47:
KARACA%20RAINBOW%207%20PR%20MOR%20ALUM.%20TENC%20SET-800x800.jpg
emsan-milas-6-parca-paslanmaz-celik-tencere-seti1243001485.jpg
Bence çelikte kesinlikle korkmazı tercih etmeliydin ikinci olarak hisar çok kalitelidir çelikte. Seramikte karacadan çok şikayet var dökülme yapıyormuş schfer emsan yada aryıldız olabilirdi. Bende çelik tencere takımımı korkmazın vertex kırmızı olan modelini, seramik te aryıldız ecosera modelini düşünüyorum.

denizlide korkmazın bayisinden bakmıştım. set için 400 küsür lira çıkarmıştı . toplu olarak alınca baya bi fiyat düşüyorlar. bir de nakit düşünürsen deme gitsin :)

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..PİERRE CARDİN TAVSİYE EDERİM AVRUPA MARKASI KULLANANLAR MEMNUN

kızlar merhaba dün Kütahya Porselen 12 kişilik yemek takımı 89 prç,89 prç çkb seti 33 prç kahvaltı takımı,24 parça günlük yemek takımı ve 18 parça çelik tencere seti aldım 2900TL. hepsine hayran kaldım fakat çkb setindeki bıçaklar kesmiyor. süs diye mi kullanacam anlamadım ? sizinkiler de öyle mi?

X