korkmaz ceyiz setim

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
123
bu aylarda korkmaza takmıs durumdaydım kalıtesı bakımından bu sıtede cok ii seyler duymustum.gecen ay bır sete baktım ve burdakı arkadaslarımın tavsıyesıyle tencere yemek ve kahvaltı takımımı degıstırdım.şımdı de bunları sectım ve subatta odemeye baslıcam toplamda 1800 tl.bir bakar mısınız?yorumlarınızı beklıyorum...
bakalım begencek mısınız?

canım çok güzeller.
bizde korkmazı severek kullanıyoruz.gerçekten kaliteleri çok iyi.kaç senedir kullanıyoruz ama hiç birşey olmuyor.

canım çok güzeller.
bizde korkmazı severek kullanıyoruz.gerçekten kaliteleri çok iyi.kaç senedir kullanıyoruz ama hiç birşey olmuyor.

canım cok tsekkur ederım.umarım kalıtesı bakımından bnde sanslı olurum.

Korkmaz iyi tercih :) Bende araştırdığımda çok memnun kalanlar var. Burda tavsiye edilen bir siteden geçen hafta bu mavi kapaklı çelik tencere set ile bir de seramik tencere seti sipariş ettim. İki takım yaptım çeyizimde tencere işi bitti diyorum :) Ama bu kaşık çatal filanda korkmazdan almayı düsünüyorum.

Keske bende en basindan Korkmazi tercih etseydim, kalitesi cok iyi...
Güle güle kullan INSALLAH

tsk ederim..gercekten bende uzun bır sure arastırdım ve korkmaza karar verdım umarım pişman olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…