• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkmaz çatal bıçak takımı

Fiyatından dolayı siparişlerimiz yogun şuan. Stoklarımız tükendiğinde 299 TL olarak değişecektir.

Ar-Yıldız siyah kutusu içerisinde yer almaktadır. Sandıklı isterseniz +75 TL ek ücreti vardır.

.......................................
mailime bu cevap geldi.

kutuda olması bişeyi değiştirirmi. ?

Canım bizim evde iki tane ar yıldız sandıgı var dekoratif olarak kullanıyoruz onlara koyarım ben istedikten sonra :)) Aryıldız magazalarına baktım netten şimdi Samsun daki.Hafta sonu gidip bakacagım bende

Son düzenleme:
Canım bizim evde iki tane ar yıldız sandıgı var dekoratif olarak kullanıyoruz onlara koyarım ben istedikten sonra :)) Aryıldız magazalarına baktım netten şimdi Samsun daki.Hafta sonu gidip bakacagım bende

napsam sandığıdamı alsam.
nereye koycam okadar çatal bıçağı. en azından orda düzende olur

Bence 75 tl sandıga yazık zaten 200 tl ye alıyorsun takımı.Sen bunu misafir için mi alıyorsun cnm?Yaa ben de görmek istiyorum nasıl güzel mi diye

misafir için alıcam canım..
günlük için korkmazdan alırım olmadı. olursa korkmazlar bozulursa değiştirim. hem değişiklikte hoş olur:)
89 parçayı sürekli kullanmayacağım için bi yerde terli toplu durması daha mantıklı geldi

misafir için alıcam canım..
günlük için korkmazdan alırım olmadı. olursa korkmazlar bozulursa değiştirim. hem değişiklikte hoş olur:)
89 parçayı sürekli kullanmayacağım için bi yerde terli toplu durması daha mantıklı geldi

Kutusunda da derli toplu durur canım sen bilirsin.Ama sandıga ben olsam 75 tl vermem

kızlar sandığı dert etmeyein ince uzun kutular var hemde yer kaplamıyor eskiden öyle şeleri kullanırdı insanlar sandık resmen yer kaplıyor hattaha dekoretif bir kutuya bile intizamlı dizilir bence öyle şeyler düşünün sandık bana nedense gereksiz geliytor ben 2 çemece yapcam 1 misafir bir normal için alt alta çekmcelerde olcak sandıkla falan filan uğraşamam gereksiz geliyor burdan bakınca

Kutusunda da derli toplu durur canım sen bilirsin.Ama sandıga ben olsam 75 tl vermem

yani takıma 199 veripte 75 vermek çok saçma

kızlar sandığı dert etmeyein ince uzun kutular var hemde yer kaplamıyor eskiden öyle şeleri kullanırdı insanlar sandık resmen yer kaplıyor hattaha dekoretif bir kutuya bile intizamlı dizilir bence öyle şeyler düşünün sandık bana nedense gereksiz geliytor ben 2 çemece yapcam 1 misafir bir normal için alt alta çekmcelerde olcak sandıkla falan filan uğraşamam gereksiz geliyor burdan bakınca

evet doğru diyosun. tşk ederim:) hem yeni masalarda çıkmış. çekmeceli nil demişti:)

yani takıma 199 veripte 75 vermek çok saçma

evet doğru diyosun. tşk ederim:) hem yeni masalarda çıkmış. çekmeceli nil demişti:)

bide ilk evlendiğimde 100 metrekare yada 90 metrekare evde oturablrm sandıklı alsam bile anneme verirrim dekoratif mini kutular var onlara koyulup iyi sonuç olunabilir

benimki de korkmaz şile şahane bir takım korkmaz dan korkma derim ben üürünleri çook kaliteli:16:

iyi günlerde kullanmanı dilerim tatlım:29:

Back
X