korkmaz çatal bıçak takımı

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.421
298
s.a kızlar.. çeyizlerimi yavaş yavaş almaya çalışıyorum..

çatla bıça k seti içinde çok masraf yapmadan haledim die düşündüm.

$KORKMAZ-A-2535-RINGA-89-PARCA-CATAL-KASIK-SETI__55638348_0.webp
korkmazın bu modelini begendim. burda magazadan alırsam nakit te 260 a bırakıyorlar.
malum bu 89 parçayı çok kullanamaycam. korkmazın çeliğine güveniyorum. acaba çatal bıçağı nasıldır? kararmı olurmuki?

ne tavsiye edersiniz

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 393359
korkmazın bu modelini begendim. burda magazadan alırsam nakit te 260 a bırakıyorlar.
malum bu 89 parçayı çok kullanamaycam. korkmazın çeliğine güveniyorum. acaba çatal bıçağı nasıldır? kararmı olurmuki?

ne tavsiye edersiniz

bu modelde güzel ama ben mağazaya gittim baktım canım rivayı beğendim ki annemde riva aldı eve bence git mağazada bak kuzum

korkmaz kaliteli ama modellere iyi bakmalısın berfincim

Biz evde tombik serisi tenceresini kullandık hiç memnun kalmadık sana tavsiyem şu eğer 260 lira vericeksen ar-yıldız al hem daha kalite yada hisar misafir için alıcan galiba inan hiç pişman olmazsın korkmazıda gündelik al istersen parça parça yaparsın toplamda sana maliyeti taş çatlasa 550 olur iki takım hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul yada ankaradaysan fabrikalarına yakın mağazalarda 12 li alırsan daha hesaplı gelir...şimdiden iyi günlerde kullanasın canım

Son düzenleme:
bu modelde güzel ama ben mağazaya gittim baktım canım rivayı beğendim ki annemde riva aldı eve bence git mağazada bak kuzum

korkmaz kaliteli ama modellere iyi bakmalısın berfincim

magazadan baktım. rivaya bakmadım. bide ona bakarım.

Biz evde tombik serisi tenceresini kullandık hiç memnun kalmadık sana tavsiyem şu eğer 260 lira vericeksen ar-yıldız al hem daha kalite yada hisar misafir için alıcan galiba inan hiç pişman olmazsın korkmazıda gündelik al istersen parça parça yaparsın toplamda sana maliyeti taş çatlasa 550 olur iki takım hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul yada ankaradaysan fabrikalarına yakın mağazalarda 12 li alırsan daha hesaplı gelir...şimdiden iyi günlerde kullanasın canım

Canım 89 parça işte bu korkmazın.. hisarın şuan 500 takımı

ar-yıldız 590 falan.. fark var baya arasında.. korkazsın tenceresi nasıl yapar bunu şaşırdım

valla biliyorum biz aldığımıza pişman olduk hatta annem banada alıcaktı izin vermedim onun yerine essenso dan döküm tencere alcam 2 tencere 1 tava şeklinde hisarın kampanyası var ilgilenmek istersen ceyizevi diye bir site var orda müşter temsilcisi sana yardımcı olur bende ordan alıcam hisar optima serisi 299 lira tavsiye ederim

Canım fırsat magazasında ar yıldız modelleri 199 tlydi bence onlardan düşünebilirsin

canım link verirmisin. ben üyeyimde. girip bakıyorum göremedim.

valla biliyorum biz aldığımıza pişman olduk hatta annem banada alıcaktı izin vermedim onun yerine essenso dan döküm tencere alcam 2 tencere 1 tava şeklinde hisarın kampanyası var ilgilenmek istersen ceyizevi diye bir site var orda müşter temsilcisi sana yardımcı olur bende ordan alıcam hisar optima serisi 299 lira tavsiye ederim

hisarmı 299 hangi model. ceyizevine bakıyorum şimdi

begenmedim optimayı:( bn daha çok düz istiyorum. hisarın milano sunu begendim. oda pahalı

Eki Görüntüle 393359

ne tavsiye edersiniz

260 ise hemen al derim ben geçen yıl 315 e almıştım ve çok memnunum tabi resimdekiyse birde bunun tek çizgilisi vardı o bu fiyattı benim aldığım zaman.

260 ise hemen al derim ben geçen yıl 315 e almıştım ve çok memnunum tabi resimdekiyse birde bunun tek çizgilisi vardı o bu fiyattı benim aldığım zaman.

canım bana nakitte 280 dedi. pazarlıkla indirim gibime geliyor. ben diğer eşyalarımıda ordan aldım.. ordan almasam bile internete 215 bile var. tabi buralara güvenip alamamda

sen çeyizinemi aldın canım. kullandınmı?

karacaya güvenmemde korkmaz iyidir ya:(

Son düzenleme:
evet bençeyizime aldım, misafir için kullanıyorum, gayet şık sade ve kullanışlı, modası geçenlerden değil çünkü gayet sade.

merhaba cnm :)

çok güzelmiş hem sade hem şık hemen al bence ..
bende karacadan almıştım birazm daha desenlii ama bu daha güzelmiş :)

tamama canım gördüm

Ar-Yıldız Fiore Parlak 89 prç Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Seti == 199 diyor. nezaman kadar geçerli acep. çok uygun fiyatı. daha bugün dışarda sordum. 500 falan dediler. çok uygun fiyatı.

tamama canım gördüm

Ar-Yıldız Fiore Parlak 89 prç Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Seti == 199 diyor. nezaman kadar geçerli acep. çok uygun fiyatı. daha bugün dışarda sordum. 500 falan dediler. çok uygun fiyatı.

Evet canım bencede çok uygun.Daha ucuzunu bulabilecegını sanmıyorum.Ben günlük olarak almamıs olsam kesinlikle bunu alırdım.Yakından görsem misafir için de düşünebilirim aslında

Evet canım bencede çok uygun.Daha ucuzunu bulabilecegını sanmıyorum.Ben günlük olarak almamıs olsam kesinlikle bunu alırdım.Yakından görsem misafir için de düşünebilirim aslında

bn bugun öğlen tatilinde baktım. çok begendim ama fiyatı yüksekti 500 küsür dediler. bugun yarın alırım.. ar yıldız oldugu için sevndim:)

Fiyatından dolayı siparişlerimiz yogun şuan. Stoklarımız tükendiğinde 299 TL olarak değişecektir.

Ar-Yıldız siyah kutusu içerisinde yer almaktadır. Sandıklı isterseniz +75 TL ek ücreti vardır.

.......................................
mailime bu cevap geldi.

kutuda olması bişeyi değiştirirmi. ?

Back
X