- 25 Ağustos 2023
- 552
- 210
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Ev arkadaşı yada ev sahıbıyle konuşup korkuluk taktırmakYalniz yasyan hanimlardan motivasyon konusmasj bekliyorm
Malumunuz artik evlerimizde bile guvende degiliz bunu artik iliklerimize kadar yasadigimiz donemdeyiz
Birinci kata oturuyorm ara sokakta en ufak seste tuylerim diken ustelik pencdre korumaligim da yok bu aralar cok korkutorm tv izleyerek siziyorm zihnimdeki sesleri sustirmak icin bogyle olnca verimli bir gun bir omur geciremiyorm
Suanlik ekstra guvenlik onlemi alacak durumum da yok isin kotu tarafi
Yazdan once mumkun gorunmuyorEv arkadaşı yada ev sahıbıyle konuşup korkuluk taktırmak
Yatarken Dua etmekten başka bi seçenek yok gibi o zaman sizin için şuanYazdan once mumkun gorunmuyor
Evet malesef suan uykum var ama uyuyamiyormYatarken Dua etmekten başka bi seçenek yok gibi o zaman sizin için şuan
Bakara suresi açın ikinci sayfada bayılırsınızEvet malesef suan uykum var ama uyuyamiyorm
AcayimBakara suresi açın ikinci sayfada bayılırsınız
Cok sukur bugund dek olmadi sorun ama bazen zihnin vesveselri oluyo diyorm yalnz yasadjgjmi tum mahalle biliyo ne bileym birinci kat olmasi vs insanlar tuhaflasti bunlar beni diken ustunde tutuyoNerede yaşıyorsunuz? Asayiş problemi olan bir ilçe mi? Korkuluk taktırın dilerseniz, en azından ekstra güvenlik önlemi olur.
Kapı önüne erkek ayakkabısı koyunCok sukur bugund dek olmadi sorun ama bazen zihnin vesveselri oluyo diyorm yalnz yasadjgjmi tum mahalle biliyo ne bileym birinci kat olmasi vs insanlar tuhaflasti bunlar beni diken ustunde tutuyo
Butun ayakkabilari disari koydm kalabalik gorunsun diyeKapı önüne erkek ayakkabısı koyun
Demek istediğim insan kalitesi nasıl, sürekli suç işlenen, serserinin bol olduğu, kimsenin güvende olmadığı, ihbarlara polisin bile gelmediği, insanların artık lafın gelişi Allah’a emanet yaşadığı bir bölge mi; yoksa daha nezih, insanların sosyokültürel seviyelerinin daha yüksek olduğu ve suç oranının düşük olduğu bir ilçe mi? Çevre size güven vermiyorsa kiracıysanız taşının, ev kendinizin ise korkuluk taktırın, vesveseden kastınız nedir anlamadım; ama inançlıysanız kendinizi rahatlatacak ibadetler yapabilirsiniz, sizi uyutmayacak seviyede etkileyen bir durum varsa psikolojik destek alabilirsiniz.Cok sukur bugund dek olmadi sorun ama bazen zihnin vesveselri oluyo diyorm yalnz yasadjgjmi tum mahalle biliyo ne bileym birinci kat olmasi vs insanlar tuhaflasti bunlar beni diken ustunde tutuyo
Cogunu taniyorm hani elit kesim.olmasa da orta sinif kesim memur , ticaretle ugrasan kucuk esnaf ,emeklilerin olusturdugu bir sokakta yasiyormDemek istediğim insan kalitesi nasıl, sürekli suç işlenen, serserinin bol olduğu, kimsenin güvende olmadığı, ihbarlara polisin bile gelmediği, insanların artık lafın gelişi Allah’a emanet yaşadığı bir bölge mi; yoksa daha nezih, insanların sosyokültürel seviyelerinin daha yüksek olduğu ve suç oranının düşük olduğu bir ilçe mi? Çevre size güven vermiyorsa kiracıysanız taşının, ev kendinizin ise korkuluk taktırın, vesveseden kastınız nedir anlamadım; ama inançlıysanız kendinizi rahatlatacak ibadetler yapabilirsiniz, sizi uyutmayacak seviyede etkileyen bir durum varsa psikolojik destek alabilirsiniz.
Anladığım kadarıyla bu tamamıyla sizin kuruntunuz, tek yaşayan bir kadın olarak endişelenmenizi anlıyorum ve evet giderek çürüyen bir toplum, sürekli artan ve suça eğilimli Ortadoğulu mülteci, sığınmacı nüfusu derken oturduğumuz, hatta büyüdüğümüz mahalleler artık güven vermemeye başladı. İnsanlar sandığınız kadar sizi yakından evinize giren çıkana kadar takip etmiyordur, tek başına yaşayan birçok insan var; psikolojik olarak iyi hissettirecek güvenlik önlemlerinizi alın, akşamları kendinizi rahatlatacak aktivitelerle kafanızı boşaltın.Cogunu taniyorm hani elit kesim.olmasa da orta sinif kesim memur , ticaretle ugrasan kucuk esnaf ,emeklilerin olusturdugu bir sokakta yasiyorm
Mahalle de simdiyece bir cok sukur kotu olay yasanmamis herkes birbirini tanir
Ama vesveseler birakmkgo manyagin biri benim bile sebebini bilmedigim rglencesine yalnz yasadigim.icin zarar vermrk icin gelirse gunumuzde olmayacak sanaryo degil
Sirf bu korkumdan havalar guzelelstigi halde 6 da kapimi kilitleyip oglumu parka baska bir yere goturmuyorm
Cok eve giren cikan da yok bunu da bilen biri icjn cantada keklik gibiym yiprandm artik
Anladığım kadarıyla bu tamamıyla sizin kuruntunuz, tek yaşayan bir kadın olarak endişelenmenizi anlıyorum ve evet giderek çürüyen bir toplum, sürekli artan ve suça eğilimli Ortadoğulu mülteci, sığınmacı nüfusu derken oturduğumuz, hatta büyüdüğümüz mahalleler artık güven vermemeye başladı. İnsanlar sandığınız kadar sizi yakından evinize giren çıkana kadar takip etmiyordur, tek başına yaşayan birçok insan var; psikolojik olarak iyi hissettirecek güvenlik önlemlerinizi alın, akşamları kendinizi rahatlatacak aktivitelerle kafanızı boşaltın.
Haklisiniz yolda biriyle yanlislikla goz temasi bile kurmaya korkar hale geldm anahaber.bultenini izliyorm yoktan yere olen insanlar ve karsisinda bizi korumayan sistemler abarti.gbi gelebilir ama artik bana bu ulkede anormal olacak seyler asiri normal gelmeye basladiAnladığım kadarıyla bu tamamıyla sizin kuruntunuz, tek yaşayan bir kadın olarak endişelenmenizi anlıyorum ve evet giderek çürüyen bir toplum, sürekli artan ve suça eğilimli Ortadoğulu mülteci, sığınmacı nüfusu derken oturduğumuz, hatta büyüdüğümüz mahalleler artık güven vermemeye başladı. İnsanlar sandığınız kadar sizi yakından evinize giren çıkana kadar takip etmiyordur, tek başına yaşayan birçok insan var; psikolojik olarak iyi hissettirecek güvenlik önlemlerinizi alın, akşamları kendinizi rahatlatacak aktivitelerle kafanızı boşaltın.
Kapı pencerelere bu şekil bir aparat takabilirsiniz. Arkadan açılması için baya zorlaması gerekiyor diye biliyorum. Ben çocuk kilidi yerine kullanıyorum. Nalburlarda daha ucuza satılır.Yalniz yasyan hanimlardan motivasyon konusmasj bekliyorm
Malumunuz artik evlerimizde bile guvende degiliz bunu artik iliklerimize kadar yasadigimiz donemdeyiz
Birinci kata oturuyorm ara sokakta en ufak seste tuylerim diken ustelik pencdre korumaligim da yok bu aralar cok korkutorm tv izleyerek siziyorm zihnimdeki sesleri sustirmak icin bogyle olnca verimli bir gun bir omur geciremiyorm
Suanlik ekstra guvenlik onlemi alacak durumum da yok isin kotu tarafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?