korenin en tatlı cocugu

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Boys Over Flowers ı ızlerken kesfettıgım bu tatlı ınsanı sizinde gormenızı ıstedım cok tatlı yaaa bu arada boys over flowers muthıs dızıdır tavsıye edıyorum

adı jung ui chul

ADI:정의철 / Jung Ui Chul (Jeong Eui Cheol)
DOĞUM TARİHİ:1985-Apr-19
POZİSYON:Actor, model
BOYU186cm
KİLOSU:70kg

DİZİLERİ
Boys Before Flowers (KBS2, 2009)
Nonstop (MBC, 2005)
Hello My Teacher (SBS, 2005)

FİLMLERİ
The Moonlight of Seoul (2008)
Do Re Mi Fa Sol La Si Do (2008)

evet ya cok tatlııı
MyGirl u ızlemedım BOF bitince izlerim artık
korenın ve dızılerının ve erkeklerının hastasıyım yaa
yemeklerını de denemek istiyorum

Mşallah ya bebek gibi bende beğeniyorum kore erkeklerini
Aslında esmer erkekler hoşuma gider
Ama bunları görünce fikri değişiyo insanın

gerçi bazıları nonoş gibi oluyo ama yakışıklı olanlarda tam yakışıklı oluyor gong chang gibi =)) dizini hemen bitirde my girl ' e geç =)

korelilere karşı bi sempati oluştu bende kız erkek farketmiyo dün Sultan Ahmet'te 2 koreli kız gördüm birazda ingilizce var bende hemen gittim muhabbet kurmaya sizin dizileri filmleri çok begeniyorum falan facebook adresimi verdim ekleyecekti bekliyorum

ben bunu korede gorsem anında cekerım tenhaya orda nasıl rahaat rahaat sokaklarda dolasabılıyo acaba
kıstırıcam senı koseye

Ayy kızlar korelilerin bazıları gerçekten çok yakışıklı oluyor :) Boys over flovers bende izledim çok güzel bir dizi. You are beautiful da kore dizisi o da cok güzel tavsiye ederim =)

boys over flowerstaki bu ikisi çok yakışıklı. resim tam yansıtmasa da :)

dizi çok güzeldi ya, tavsiye ederim. kore dizileri hem romantik hem komik oluyor :)

Hosmus gercekten cocuk. 186'lik Kore'li erkegi, bayagi bir azinliktadir aslinda ya. Benim erkekte aradigim ideal boy 177-187 arasi gibidir. Yani, o acidan da super benim icin :)

Bu dizileri Net'ten mi izliyorsunuz ya ?

yüzleri benimkinden güzel pürüzsüz bembeyaz kız gibi oluyor bunlar ya çok hoş...ama ben daha erkeksi erkekleri tercih ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…