• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korenin en tatlı cocugu

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Boys Over Flowers ı ızlerken kesfettıgım bu tatlı ınsanı sizinde gormenızı ıstedım cok tatlı yaaa :69: bu arada boys over flowers muthıs dızıdır tavsıye edıyorum :49:

adı jung ui chul

ADI:정의철 / Jung Ui Chul (Jeong Eui Cheol)
DOĞUM TARİHİ:1985-Apr-19
POZİSYON:Actor, model
BOYU186cm
KİLOSU:70kg

DİZİLERİ
Boys Before Flowers (KBS2, 2009)
Nonstop (MBC, 2005)
Hello My Teacher (SBS, 2005)

FİLMLERİ
The Moonlight of Seoul (2008)
Do Re Mi Fa Sol La Si Do (2008)

$200pxjunguichul.jpg $988172001_2867847e_081125_8_2.jpg $b942435f3772a0full.jpg $d21.jpg $yh.jpg

evet ya cok tatlııı :D
MyGirl u ızlemedım BOF bitince izlerim artık
korenın ve dızılerının ve erkeklerının hastasıyım yaa :D
yemeklerını de denemek istiyorum :D

Mşallah ya bebek gibi :nazar::nazar: bende beğeniyorum kore erkeklerini
Aslında esmer erkekler hoşuma gider
Ama bunları görünce fikri değişiyo insanın :1:

gerçi bazıları nonoş gibi oluyo ama yakışıklı olanlarda tam yakışıklı oluyor gong chang gibi =)) dizini hemen bitirde my girl ' e geç =)

korelilere karşı bi sempati oluştu bende kız erkek farketmiyo dün Sultan Ahmet'te 2 koreli kız gördüm birazda ingilizce var bende hemen gittim muhabbet kurmaya sizin dizileri filmleri çok begeniyorum falan :D facebook adresimi verdim ekleyecekti bekliyorum :D

ben bunu korede gorsem anında cekerım tenhaya orda nasıl rahaat rahaat sokaklarda dolasabılıyo acaba :D
kıstırıcam senı koseye :D

Ayy kızlar korelilerin bazıları gerçekten çok yakışıklı oluyor :) Boys over flovers bende izledim çok güzel bir dizi. You are beautiful da kore dizisi o da cok güzel tavsiye ederim =)

lee_min_ho_13072009213430.jpg

bbf1.jpg

boys over flowerstaki bu ikisi çok yakışıklı. resim tam yansıtmasa da :)

dizi çok güzeldi ya, tavsiye ederim. kore dizileri hem romantik hem komik oluyor :)

Hosmus gercekten cocuk. 186'lik Kore'li erkegi, bayagi bir azinliktadir aslinda ya. Benim erkekte aradigim ideal boy 177-187 arasi gibidir. Yani, o acidan da super benim icin :)

Bu dizileri Net'ten mi izliyorsunuz ya ?

yüzleri benimkinden güzel :1: pürüzsüz bembeyaz kız gibi oluyor bunlar ya çok hoş...ama ben daha erkeksi erkekleri tercih ederim...

Back