Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi her bir şeyi internetten almaya başladık. Samimi söylüyorum ailem yaşlı ve kanser geçmişi olmasa markete bakkala giderim ama onları düşündüğümüzden iki haftadır balkondan başımızı uzatamıyoruz. Her bir şeyi internetten alıyoruz, tahminimce birçok kişi öyle yapıyor. Aldıklarımızı nasıl temizleyeceğiz? Sonuçta virüs taşıdığını bilmeyen ya da bilen biri paketlemiş olabilir. Şimdi abartmayın diyebilirsiniz ama bir sipariş size ulaşana kadar kaç kişinin elinden geçiyor bilemezsiniz, tedbirli olmak gerek. Farkında olmadan öksürüp pakete dokunmuş olabilir, siz nasıl yapıyorsunuz? Nasıl temizliyorsunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korena Virüs Online Alışveriş Ne Kadar Güvenli?
- Konu Sahibi yarenturk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- corona corona kargo korona virüsü
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Sahi mi? Silsin bölüm sorumlusu. Sıkıntı olmaz.Aynı konu sabah açılmıştı .
Ne acil mi? Anlayamadım.Tv programinda bir doktor karfo geldiğinde balkona koyup 6 saat bekletin demişti.
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Hayır o yüzden söylemedim. Bir cok üye orda yorum yaptı . Ordan da bakabilirsiniz neler yaptıklarını yazmışlardı.Sahi mi? Silsin bölüm sorumlusu. Sıkıntı olmaz.
- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.832
- 63
- 28
- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 83
Bizde netten alıyoruz artık bazı şeyleri.gelince hemen dışarı koyuyorum güneş varsa güneşin altında bekletiyorum (güneşe dayanıklı şeyleri tabi) sonra yikanacaklari buhar makinasi var onunla üzerinden geçiyorum (poşetlerin üstünden) sonrada ellerimi yıkayıp buzluğa koyuyorum
buhar makinesi biz de var, iyi fikirmiş. Teşekkürler.Bizde netten alıyoruz artık bazı şeyleri.gelince hemen dışarı koyuyorum güneş varsa güneşin altında bekletiyorum (güneşe dayanıklı şeyleri tabi) sonra yikanacaklari buhar makinasi var onunla üzerinden geçiyorum (poşetlerin üstünden) sonrada ellerimi yıkayıp buzluğa koyuyorum
Anladım, teşekkürler.Hayır o yüzden söylemedim. Bir cok üye orda yorum yaptı . Ordan da bakabilirsiniz neler yaptıklarını yazmışlardı.
- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
Paketsiz hiç bir şey almayıp paketleri sabunlu suyla yıkayıp 20 sn bekletip durulamanız lazım. Meyve sebze de aynı şekilde sabunla yıkanmalı. Poşetleri koyduğunuz ve dokunduğunuz her şeyi çamaşır suyu, sabunla temizlemeniz gerekiyor. Plastiklerde 9 güne kadar yaşıyor. Bir de alış verişi toplu yapıp az çıkmanız lazım. 3 haftada bir gibi
- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
En pürüzsüz yüzeyde bile 3 gün yaşıyormuş virüs aldığımı 3 gün balkonda bekletiyorum sonra açıyorum.Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi her bir şeyi internetten almaya başladık. Samimi söylüyorum ailem yaşlı ve kanser geçmişi olmasa markete bakkala giderim ama onları düşündüğümüzden iki haftadır balkondan başımızı uzatamıyoruz. Her bir şeyi internetten alıyoruz, tahminimce birçok kişi öyle yapıyor. Aldıklarımızı nasıl temizleyeceğiz? Sonuçta virüs taşıdığını bilmeyen ya da bilen biri paketlemiş olabilir. Şimdi abartmayın diyebilirsiniz ama bir sipariş size ulaşana kadar kaç kişinin elinden geçiyor bilemezsiniz, tedbirli olmak gerek. Farkında olmadan öksürüp pakete dokunmuş olabilir, siz nasıl yapıyorsunuz? Nasıl temizliyorsunuz?
Aynen, her şey yoktu Migrosta. Online bakıyorum ben de. Her siteden farklı ürün, Trendyolun market bölümü var.Migros dolu alışveriş yapamadım online...başka nerden alabilirim gıda?
Biz de balkona attık, ambalajları boşalttık ama açılmayanlar balkonda.En pürüzsüz yüzeyde bile 3 gün yaşıyormuş virüs aldığımı 3 gün balkonda bekletiyorum sonra açıyorum.
- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
3 günü doldurunca açarsınız.Biz de balkona attık, ambalajları boşalttık ama açılmayanlar balkonda.
Bilmiyorum ki, peynir kutusunu çamaşır suyuyla yıkamak sağlıklı olur mu? Buharlı makinemiz var, onu kullanacağım ilk sonra yıayacağım.Ben çamaşır sulu su hazırlıyorum. Güzelce yıkıyorum. 5-10 dakika sonra duruluyor ve kuruyorum. Aldiklarimi hemen kullanmıyorum.
- 14 Ağustos 2018
- 19.657
- 2
- 73.873
- 598
bana da mecburen kargo geliyo, kurye kapının ilerisinde kutuyu bırakıyo, eldivenim ve falçatamla kutuyu parçalayıp büyük çöp poşetine koyup anında götürüp çöpe atıyorum.kutudan çıkan eğer yıkanabilir bi ambalaj içindeyse sabunlu suyla yıkıyorum ve balkonda 9 saat bekletiyorum.eğer yıkanamayacak bir şeyse balkonda 1 gece bekletiyorum.
- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.107
- 248
Buharlı aletler daha fazla virüs saçılmasını sağlıyor.Bilmiyorum ki, peynir kutusunu çamaşır suyuyla yıkamak sağlıklı olur mu? Buharlı makinemiz var, onu kullanacağım ilk sonra yıayacağım.