Maske Tarifleri Kore usulü Pirinç Çubuğu Maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

iriz

makeup and skin care bids
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
386
16
Arkadaşlar bu maske de bir kaç haftadır uyguladığım bir maske. Gerçekten elekelerim ve cilt tonum için memnun kaldığım maskedir kendileri. Bu maske bu lekeleri tamamen açarsa eğer heralde kurban keserim :)
Maskeyi sürmeye başladığım an ile yıkadıktan sonra gösterdiğim bölümde zaten parlaklığı ve renk açılımını göreceksiniz :) Ayrıca cildiniz yumuşacık oluyor ekstra nemlendiriciye gerçekten ihtiyacınız olmuyor....

Detaylı açıklamayı da okumak isterseniz eğer.
http://makeupbids.blogspot.com.tr/2014/09/koreanwhitening-brightening-rice-stick.html ziyaret edebilirsiniz.
Bu arada pirinç çubuğu sadece MakroCenter da satılıyor. En azndan ben orada buldum :) Uygulamak isteyen almak isteyen olur ise yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar.
Umarım lekelerine çözüm arayan arkadaşlar var ise benim gibi, daimi kullanımda çare olur bizlere :)

X