kore mi çin mi ?

canannur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
11
1
86
Merhaba arkadaşlar,
Bende çoğu kişi gibi yurtdışında çalışmak istiyorum.Pekin yada Hong Kong da veya Güney Korede çalışmak istiyorum.Gerçekten çok istiyorum.Ama sizce nerede?Yani mesela gitsem hangisinde daha kolay yaşam şartları vardır.Hangisine daha iyi uyum sağlanılabilir.Hangisinin dilini daha iyi öğrenip telaffuz edebilirim?Birde ben diş hekimi olmak istiyorum.Ama buralarda diş hekimi olursam yabancı oldugum için kolay iş bulabilirmiyim mesela?Ama cidden Çin'i ve Kore'yi çok seviyorum.Ve oralarda çalışmak istiyorum.Dedigim gibi sizce hangisi?

Güney Kore'de yaşayan arkadaşım var. Orada çok mutlu. Zaten bizi kardeş ülke gibi görüyorlar.

Kore cok pahali. Çin desen zaten insanlar karin tokluguna calisiyor resmen.. Bence sen üniversiteyi de oralarda oku ama tahminimce dizilerden etkilenmissin.
Her sey o dizilerdeki gibi rahat degil ki.
Ama olmayacak is de degil. Nasip. Insallah olur. Tercihim tabiki Kore..

lise 1 mi ben mesleğine başlyan biri sanmıştım büyüde gel tatlım

Korece daha kolay bir dil cinceye göre alfabesini öğrendikten sonra Türkçedeki gibi yazıldığı gibi okunuyor ,cümle kurulumu da benziyor.
Kdrama furyasindan sonra Kore Türk evlilikleri de arttı .orada yaşayan, eğitim alan çok sayıda Türk var .
Kore daha iyi bir seçenek bence .
Yeni nesil çok bilmese de Kore gazilerimiz sayesinde az da olsa bir Türk sempatisi de olduğu söyleniyor .

konu sahibesi duruma açıklık getirse keşke

Kız 1993 doğumlu nasıl lise 1 olabilir Allah aşkına ?? Bu insanların yargısız infazları öldürüyor beni büyü de gel tatlım diyen de sadece 2 yaş büyük.. Ayrıca bence Kore..
Evet lise 1 bunun neresi yargısız infaz.Eski konusunda görürsünüz. Liseye yeni geçtim diye ilgili konusu var.

Liseyi bitirmene daha çok var ama cin yada Kore yerine avrupa ülkesi olsa daha iyi olmaz mı.

Evet lise 1 bunun neresi yargısız infaz.Eski konusunda görürsünüz. Liseye yeni geçtim diye ilgili konusu var.

Hmmm lise 1 öğrencisi ise kesin dizilerin rolü var.Yahu nesini beğeniyorlar bu çekik gözlerin anlamıyorum :)
Çinliler çok pis bence gitmesin Koreliler de katı kuralları olan insanlar ikisi de olumsuz bence.

Hmmm lise 1 öğrencisi ise kesin dizilerin rolü var.Yahu nesini beğeniyorlar bu çekik gözlerin anlamıyorum :)
Çinliler çok pis bence gitmesin Koreliler de katı kuralları olan insanlar ikisi de olumsuz bence.
Üniversiteyi eğer yurtdışında okuma hayalim olsa avrupayi secerdim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…