Evet lise 1 bunun neresi yargısız infaz.Eski konusunda görürsünüz. Liseye yeni geçtim diye ilgili konusu var.Kız 1993 doğumlu nasıl lise 1 olabilir Allah aşkına ?? Bu insanların yargısız infazları öldürüyor beni büyü de gel tatlım diyen de sadece 2 yaş büyük.. Ayrıca bence Kore..
Liseyi bitirmene daha çok var ama cin yada Kore yerine avrupa ülkesi olsa daha iyi olmaz mı.Merhaba arkadaşlar,
Bende çoğu kişi gibi yurtdışında çalışmak istiyorum.Pekin yada Hong Kong da veya Güney Korede çalışmak istiyorum.Gerçekten çok istiyorum.Ama sizce nerede?Yani mesela gitsem hangisinde daha kolay yaşam şartları vardır.Hangisine daha iyi uyum sağlanılabilir.Hangisinin dilini daha iyi öğrenip telaffuz edebilirim?Birde ben diş hekimi olmak istiyorum.Ama buralarda diş hekimi olursam yabancı oldugum için kolay iş bulabilirmiyim mesela?Ama cidden Çin'i ve Kore'yi çok seviyorum.Ve oralarda çalışmak istiyorum.Dedigim gibi sizce hangisi?
yargısız infaz nersindeKız 1993 doğumlu nasıl lise 1 olabilir Allah aşkına ?? Bu insanların yargısız infazları öldürüyor beni büyü de gel tatlım diyen de sadece 2 yaş büyük.. Ayrıca bence Kore..
Evet lise 1 bunun neresi yargısız infaz.Eski konusunda görürsünüz. Liseye yeni geçtim diye ilgili konusu var.
Üniversiteyi eğer yurtdışında okuma hayalim olsa avrupayi secerdim ben.Hmmm lise 1 öğrencisi ise kesin dizilerin rolü var.Yahu nesini beğeniyorlar bu çekik gözlerin anlamıyorum :)
Çinliler çok pis bence gitmesin Koreliler de katı kuralları olan insanlar ikisi de olumsuz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?